Toto sú tohtoročné módne trendy.dreamstime
StoryEditor

Odvážne, štýlové či udržateľné: Toto sú najväčšie módne trendy roku 2024

09.01.2024, 09:00
Krása a móda

Tak ako každý rok, tak aj tento prinesie v oblasti módy niekoľko noviniek a zmien. Ak túžite oživiť váš šatník alebo vyskúšať niečo nové, rozhodne si zaobstarajte aspoň jeden z týchto trendov roku 2024.

Aj v roku 2024 sa môžete tešiť na zaujímavé a rozmanité módne trendy, ktoré by rozhodne mali tvoriť súčasť aj vašich šatníkov. Ak túžite ísť s dobou a byť štýlové, inšpirujte sa  tohtoročnými trendami. Predovšetkým sa nebojte skúšať nové štýly, nevyhýbajte sa odvážnym vzorom či strihom. Pozrite sa, s čím nešliapnete vedľa v roku 2024.

Odtieň Peach Fuzz

Odtieň Peach Fuzz, ktorý patrí k tohtoročným trendom, sa skvele hodí najmä k neutrálnym farbám, vďaka ktorým vynikne ešte viac. Zvoliť preto môžete sveter alebo rolák v spomínanej farbe, doplniť k nemu klasické biele nohavice a hnedé čižmy. Skvelú kombináciu však vytvoríte aj s karamelovou, modrou alebo béžovou farbou, a to v podobe sukni či šiat.

Všade samé bodky

Bodky pravdepodobne nikdy nevyjdú z módy a inak tomu nie je ani tento rok, kedy sú štýlové veľké a výrazné, ale aj malé a jemné bodky. Pri ich kombinácii myslite na správny výber farieb. Skvelou voľbou môže byť tyrkysová, červená, ale aj čierna a biela.  

Štýlová pletenina

Či už siahnete po pletenom svetre, roláku alebo kardigáne, takýmto kúskom rozhodne nešliapnete vedľa. Pleteninu môžete skombinovať džínsovinou, ale aj kožou či holými nohami v podobe pletených šiat. Čo sa týka farieb, vynikajúcou voľbou bude béžová, biela, modrá či šedá.

Rozmanité sukne

Tohtoročným hitom budú aj sukne v rozmanitých prevedeniach. Zabudnúť by ste v tomto prípade mali na klasickú džínsovinu. Radšej siahnite po flitrovanej, koženej alebo asymetrickej sukni.

Udržateľnosť na prvom mieste

Udržateľnosť v oblasti módy je v poslednej dobe veľmi žiadaná. Módni návrhári sa snažia upcyklovať, a teda vytvárať nové kúsky z použitých materiálov. Ak si zaobstaráte alebo dokonca samy vyrobíte takéto kúsky aj vy, nielenže ochránite životné prostredie, ale budete vlastniť oblečenie, ktoré nebude mať na seba žiadna iná žena.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 10:29