Plné pery môžete dosiahnuť aj bez zákrokov.dreamstime
StoryEditor
https://se.mafraslovakia.sk/mod_article/articles.php?action=exitdetails&target_articleID=228342

Plnšie pery na počkanie? Ide to aj bez estetických zákrokov

06.01.2024, 14:00
Krása a móda

Ak vám do vienka neboli nadelené krásne, plné a šťavnaté pery, nemusíte hneď podstúpiť estetický zákrok. Pravdou je, že len ten má takmer okamžitý a dlhotrvajúci efekt, no ak chcete vašim perám dopriať len o trošku väčší objem, úplne si vystačíte s rúžom a pravidelným cvičením.

V prvom rade by ste sa mali zamerať na to, aby boli vaše pery zdravé a hydratované. Až potom sa sústreďte na to, aby pôsobili plnšie.

Správna starostlivosť

Vaše pery potrebujú perfektnú starostlivosť. A to celoročne. V zime ich musíte chrániť pre chladom, v lete zase pred extrémnymi horúčavami. Pravidelne ich krémujte, a aspoň jedenkrát do týždňa im doprajte aj peeling, ktorý ich zbaví odumretej kože, ale aj šupiniek. Tento úkon je dôležitý predovšetkým vtedy, ak používate výrazné rúže, ktoré zvýraznia každú nedokonalosť. Aj produkty s obsahom kyseliny hyalúronovej vaše pery vypnú a zbavia ich vrások, čiže budú už na prvý pohľad plnšie.

Pravidelné cvičenie

Ak chcete, aby boli vaše pery plné, potrebujete ich pravidelne stimulovať pomocou niektorých cvičení. Tým najjednoduchším je, ak budete denne niekoľkokrát špúliť pery do písmena O. Našpúlené pery v tejto „polohe“ držte aspoň desať sekúnd a opakujte desaťkrát. Pozrite si videá na tvárovú gymnastiku, kde nájdete množstvo ďalších inšpirácii s presnými inštrukciami, ako na to. Účinným tipom je aj bankovanie pier. A tiež jemné štipkanie po obvode pier pomocou ukazováku a palca. Pery budú prekrvené a budú pôsobiť oveľa plnšie.

Optické zväčšenie

Pery si môžete zväčšiť aj pomocou kontúrovacej ceruzky. Chce to trošku cviku a zručnosti, no časom keď získate ten správny „grif“, si budete vedieť vykúzliť dokonale plné pery. Dôležité je, aby mala ceruzka rovnaký, alebo veľmi podobný odtieň ako rúž, ktorý si práve nanášate. Opticky vám dokáže zväčšiť pery aj highlighter. Ten naneste nad kontúry okolo srdiečka a tiež na spodnú časť pery.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 23:06