Dajte si počas výpredajov pozor na triky obchodníkov.Pinterest
StoryEditor

Nakúpte si vo výpredajoch tieto kúsky! Dávajte však pozor na triky obchodníkov

04.01.2024, 08:00
Krása a móda

V týchto dňoch naplno začal výpredajový ošiaľ. Ceduľky so zľavami na vás číhajú v každom obchode a „lákavým“ ponukám je len veľmi ťažké odolať. Nakupovať by ste však mali s rozumom. Využite výpredaje na nákup toho, čo skutočne potrebujete. Je to jedinečná príležitosť kúpiť si za lepšiu cenu nie len nadčasové, ale aj drahšie kúsky.

Obchodníci veľmi dobre vedia, čo na vás platí a aké triky sú tie najúčinnejšie. Majte sa preto na pozore!

Neverte všetkému

Často sú zľavy len zdanlivo také veľké, ako obchodníci uvádzajú. Nie je nič výnimočné, že produkty sú zlacnené doslova len o pár centov, no pod vplyvom farebnej nálepky, na ktorej je uvedená obrovská percentuálna zľava už viac nevnímate. Skúste niekedy samotnú nálepku odlepiť, aby ste videli skutočnú cenu produktu, o ktorý máte záujem. Predajcovia vás do obchodov nalákajú pokojne na zľavy až do výšky 70 či 80 percent. Pravda je však taká, že v tak vysokej zľave je len veľmi málo produktov.

Toto nekupujte

Myslite na to, že práve módny priemysel je z ekologického hľadiska jednou z najväčších hrozieb. Nenakupujte pár eurové, lacné oblečenie, ktoré po niekoľkých praniach stratí nielen farbu, ale aj tvar. Tiež by ste sa mali vyvarovať nakupovaniu módnych trendov, ktoré sú nositeľné jednu, maximálne dve sezóny.

Využite zľavy

To, na čo by ste výpredaje mali využiť sú nadčasové a drahšie veci, po ktorých túžite, no v plnej sume si ich trebárs nemôžete dovoliť. Kvalitné rifle, vlnený kabát, kožené čižmy či iné topánky vám vydržia aj niekoľko rokov. Ak ich kúpite za výhodnú cenu, budete mať o to väčšiu radosť. Poobzerajte sa počas výpredajov aj po koženej či rifľovej bunde, ktoré sú nadčasovým kúskom a využijete ich takmer v každom ročnom období. To, čo by vám v skrini rozhodne nemalo chýbať je aj biela košeľa, čierne šaty či pohodlné tenisky. Aj športové, lyžiarske či iné funkčné oblečenie môžete za priaznivé ceny nakúpiť práve počas výpredajov. Vo výpredaji by ste si mali kúpiť aj kvalitnú kabelku tak na bežné ako príležitostné nosenie.

image

Kúpte si vo výpredaji kvalitnú kabelku.

Pinterest
image

Koženú bundu si môžete kúpiť za zvýhodnenú cenu.

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 11:38