Krásne pery môžete mať aj vďaka permanentnému mejkapu.dreamstime
StoryEditor

Krásne pery môžete mať do pár hodín. Permanentný mejkap vyrieši nie len farbu pier

23.10.2023, 14:00
Krása a móda

Dnešná doba je rýchla a ľudia stále viac vyhľadávajú spôsoby ako a kde by mohli ušetriť čo i len trošku času. Ženy úpravou zovňajšku stratia aj niekoľko hodín týždenne. Nalíčené oči či pery sú samozrejmosťou. Rúž na perách je síce sexi, no len do momentu, kedy sa idete napiť, alebo si dáte chutné jedlo. Ak chcete mať pery šťavnaté a pekne červené, riešením pre vás je permanentný mejkap.

Čas

Na tetovanie pier si určite vyhraďte minimálne 2 – 3 hodinky. Záleží, ako vám bude chytať farba a samozrejme aj od zručnosti samotnej tatérky. Krásna farba na perách vám následne vydrží 1 – 2 roky. Opäť je to veľmi individuálne a dôležitú úlohu zohráva váš typ pleti, pigment a tiež životný štýl. Najčastejšou otázkou dám, ktoré idú nejaký zákrok podstúpiť je, či je bolestivý. Nuž, aj v tomto prípade platí, že pre krásu treba trpieť. Nie je to však nič, čo by sa nedalo vydržať či zvládnuť. Závisí od vášho prahu bolesti. Pred samotným tetovaním sa na pery nanesie krém, ktorý má anestetické účinky a bolesť sa vďaka nemu eliminuje. Po zákroku však okrem mierneho opuchu, ktorý do pár hodín zmizne, nebudete pociťovať žiadnu bolesť.

Aby vydržal

Aby vám PMU vydržal čo najdlhšie, je potrebná aj správna starostlivosť. Pravidelné vystavovanie sa slnku bez SPF ochrany by mala byť pre vás tabu. Bezprostredne pár dní po zákroku budete musieť pery pravidelne natierať špeciálnym krémom, ktorý obdržíte v salóne. Zároveň by ste sa mali prvý týždeň vyhýbať nadmernému poteniu, preto aj vaše športové aktivity na tento čas stopnite. V profesionálnom štúdiu však určite obdržíte kompletný zoznam toho, čo môžete a čo by ste naopak robiť nemali.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 15:18