Krásne pery môžete mať aj vďaka permanentnému mejkapu.dreamstime
StoryEditor

Krásne pery môžete mať do pár hodín. Permanentný mejkap vyrieši nie len farbu pier

23.10.2023, 14:00
Krása a móda

Dnešná doba je rýchla a ľudia stále viac vyhľadávajú spôsoby ako a kde by mohli ušetriť čo i len trošku času. Ženy úpravou zovňajšku stratia aj niekoľko hodín týždenne. Nalíčené oči či pery sú samozrejmosťou. Rúž na perách je síce sexi, no len do momentu, kedy sa idete napiť, alebo si dáte chutné jedlo. Ak chcete mať pery šťavnaté a pekne červené, riešením pre vás je permanentný mejkap.

Vďaka permanentnému mejkapu pier sa už nemusíte obávať, že budete mať nepekne zlízaný rúž. Zároveň budú mať pery vďaka nemu dokonalejšie kontúry a sýtu farbu.

Nedokonalosti

Dať si PMU preto, aby boli vaše pery krásne červené počas dňa je prvá motivácia. V druhom prípade po takomto skrášľovaní siahajú ženy, ktoré majú na perách menšie či väčšie nedokonalosti. Či už nepravidelné, alebo málo viditeľné kontúry, alebo jazvičky po herpesoch, prípadne miesta na perách, ktoré nemajú sýty pigment. To všetko vám môže pomôcť v rozhodovaní, či tento estetický zákrok podstúpiť, alebo nie.

Hlavne prirodzene

Aj samotné tatérky prihliadajú na to, aby permanentný mejkap vyzeral vždy čo najprirodzenejšie. Pokiaľ sa teda rozhodnete pre konkrétne štúdio, nechajte si v tomto smere poradiť a dôverujte odborníkom, ktorí vám odporučia tón farby, ktorý vám najviac pristane. Mať krásne sýto červené pery je síce pekné, no je dosť pravdepodobné, že by sa vám to nemuselo páčiť aj o pár týždňov či mesiacov.

image

Tetovanie pier je medzi ženami stále viac obľúbené.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 05:42