Keď máte po štyridsiatke, neznamená to, že musíte byť zahalená v čiernej.
StoryEditor

Máte po štyridsiatke? Potom by vám v šatníku nemali chýbať tieto farby

05.10.2023, 14:00
Krása a móda

Máte po štyridsiatke a neviete, ktoré kúsky a v akých farebných kombináciách by vám vo vašom šatníku nemali chýbať? Čiernou síce nič nepokazíte, no iné farby vám budú lichotiť oveľa viac. Buďte odvážne a nezabúdajte ani na doplnky, ktoré vašim outfitom dodajú ten správny šmrnc.

Ružová nie len pre Barbie

Cukríkovo ružová farba vo vašom šatníku nie je práve ideálna voľba. No ružovej ako takej by ste mali dať šancu. Najmä tej pastelovej a svetlo ružovej. Podobne ako bledo modrá, aj ona krásne rozjasní pleť a vy v nej budete priam žiariť. Vyberte si v tejto farbe top, blúzku či svetrík. Ak nemáte odvahu, tak ju začnite najskôr nosiť na doplnkoch, akými sú napríklad šál, šatka, kabelka, alebo topánky. Ružová skvele funguje s krémovou, tak to spolu skúste nakombinovať. Uvidíte, že budete z výsledného efektu milo prekvapené. Tie odvážnejšie z vás si môžu šatník obohatiť aj o výrazné ružové až magentové kúsky. Jesenný kabát v takejto výraznej farbe rozhodne patrí do ulíc.

Zelená

Zelená farba je veľmi optimistická, no aj napriek tomu sa jej mnoho dám obáva. Nevadí, aj v tomto prípade môžete ísť na to postupne. Pokojne sýto zelené kúsky v obchodoch obchádzajte. No taká olivovo zelená by mala mať v skrini svoje zastúpenie. Kombinuje sa podobne jednoducho ako krémova farba a vy aj vďaka nej budete vyzerať stále sviežo a šik.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 00:38