Najnovšie manikúrové trendy musíte vyskúšať.unsplash
StoryEditor

Čokoládové či smokingové nechty: Tieto manikúrové trendy si zamilujete

25.08.2023, 19:00
Krása a móda

Nestihli ste toto leto vyskúšať najnovšie manikúrové trendy? Nebojte sa, ešte to stíhate. Hitom sú totiž štýly, ktoré môžete na nechtoch nosiť aj v chladnejšom počasí. Čokoládovú či smokingovú manikúru si jednoducho zamilujete. Pozrite sa, čím ďalším môžete zdobiť svoje nechty.

Zaujať a zažiariť môžete nielen vďaka oblečeniu či mejkapu, ale aj dokonalej manikúre. Práve z tohto dôvodu by bola škoda, ak by ste nevyskúšali najnovšie nechtové trendy. Svoje ruky môžete ozdobiť klasikou, ale aj nejakým novým hitom. Aby ste mali výber u nechtárky o čosi jednoduchší, pripravili sme si pre vás zopár tipov na manikúru, ktorú si rozhodne zamilujete.

Nechty vo farbe čokolády

Každá z vás má rada čokoládu. Čo keby ste si ju nechali namaľovať aj na nechty? Hnedá manikúra je totiž už dlhodobo v trendoch a bola by škoda, keby ste jej čaro nevyskúšali aj vy. Siahnuť môžete po akomkoľvek odtieni, no snažte sa popritom držať ďalšieho tohtoročného trendu s názvom quit luxury, a teda myslite na jednoduchosť či jemnosť.  

Klasická červená

Ak patríte k ženám, ktoré obľubujú klasiku, rozhodne by ste mali dať prednosť červeným nechtom. Pozor však na to, že aj v tomto prípade platí, že menej je viac. Radšej sa preto obzerajte po jemných a menej výrazných odtieňoch.

Farebné končeky nechtov

Francúzsku manikúru obľubuje veľké množstvo žien. Tento rok však nie je v trendoch tá klasická, ale minimalistická a zároveň odvážna. V popredí totiž nie sú biele a jemné odtiene na končekoch nechtov, ale výrazné farby, ako je napríklad oranžová, ružová, fialová, modrá či žltá.

Nechty v pánskom obleku

Najnovším nechtovým trendom je takzvaná smokingová manikúra. Áno, tento štýl pripomína pánsky oblek, a to najmä vďaka čiernej a bielej farbe. Ak sa rozhodne pre tento typ nechtov ja vy, s kľudom sa nebojte experimentovať s rôznymi tvarmi či zdobeniami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 03:12