Nalíčte sa podľa obľúbeného kávového nápoja.instagram/haileybieber
StoryEditor

Jednoduchosť a prirodzenosť v znamení kávy: Nalíčte sa spolu s nami podľa trendu latte mejkap

03.08.2023, 17:00
Krása a móda

Latte mejkap patrí k jedným z najnovších trendov v oblasti líčenia. Veľké množstvo žien si získal najmä vďaka tomu, že spája jednoduchosť, základné farby a čisté línie. Keďže v súčasnosti sa mnohé z vás snažia o čo najväčšiu prirodzenosť, tento trend môže byť pre vás ten pravý.

S trendom nazývaným quiet luxury ste sa už určite stretli, no počuli ste o latte mejkap trende? Ak v líčení uprednostňujete prirodzenosť a jednoduchosť, rozhodne stojí za to, aby ste ho vyskúšali. Aj keď to môže znieť zvláštne, no už podľa názvu je jasné, že latte mejkap bude pripomínať vzhľad obľúbeného kávového nápoja. Pozrite sa, ako si ho môžete vytvoriť samy doma.

Pohrajte sa s odtieňmi

Latte mejkap spočíva najmä v monochromatickosti, no použiť by ste pri ňom mali predovšetkým odtiene, ako je napríklad béžová, gaštanová, čokoládová, hnedá či karamelová. Pri takomto líčení sa však musíte vedieť pohrať s kombinovaním matných, lesklých či trblietavých tónov. Zároveň sa po celý čas snažte o to, aby výsledný vzhľad pôsobil prirodzene, ale aj luxusne. Čo sa týka očných tieňov, na viečka môžete naniesť jeden odtieň, ale rovnako tak sa nemusíte vyhýbať ani dymovým očiam. Zabudnúť však musíte na čierne linky a príliš výrazné pery.

Myslite aj na správny outfit

Aby ste zvýraznili vaše líčenie, je potrebné k nemu zvoliť aj správny outfit. Siahnuť môžete po bielych šatách, ale aj olivovom nohavicovom kostýme. Všetko závisí od toho, aké odtiene pri líčení použijete. Vyhnite sa však šialeným farebným kombináciám a vyzývavým kúskom. Záležať by ste si mali dať aj na manikúre, ktorá by mala byť elegantná. V tomto prípade siahnite po laku v kávovom odtieni.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 09:47