Inšpirujte sa plavkovými trendami známych celebrít.instagram/dararolins_vermi
StoryEditor

Na pláži ako Heidi Klum či Dara Rolins: V týchto strihoch rozhodne zahviezdite

27.07.2023, 17:00
Krása a móda

Chystáte sa na dovolenku k moru, jazeru či na kúpalisko, no neviete, aké plavky si zaobstarať? Inšpirovať sa môžete známymi celebritami, ktoré vám pomôžu rozhodnúť sa, aký typ plaviek je vhodný pre váš typ postavy či osobnosti. Zahviezdite pri vode ako Heidi Klum či Dara Rolins.

Leto je v plnom prúde a keďže víkendy sú v celku slnečné, mnohé z vás trávia voľný čas najmä pri vode. Ak zháňate nejaké zaujímavé plavky, v ktorých sa nielenže budete cítiť príjemne, ale aj sexi, môžete sa inšpirovať známymi celebritami. Tie totiž vedia, v čom na pláži zažiariť. Pozrite sa, aké bikiny nosí tento rok Heidi Klum či Dara Rolins.

Heidi Klum

Toto leto sa Heidi Klum na jednej z posledných dovoleniek rozhodla vziať si plavky, ktoré sa nesú v súčasnom módnom trende. Áno, je to barbiecore, ktorého symbolom je ružová farba. Známa modelka tak predviedla svoje vyformované telo v jednoduchých pásikovaných bikinách, ktorých odtieň zladila aj s tými partnerovými. 

Kendall Jenner

Modelka Kendall Jenner to tento rok stavila na jednoduchosť. Na sociálnych sieťach uverejnila fotografie v klasických plavkách, ktoré môžu upútať najmä typickým strihom. Zahniezdiť sa jej však podarilo najmä vďaka červenej farbe, ktorú je vidieť aj na míle ďaleko.  

Dara Rolins

Aj keď si na speváčke Dare Rolins všimnete najprv vyformovanú postavu, hneď po nej vám oči padnú na jej výber plaviek. Toto leto Dara siahla po trojuholníkových plavkách, ktoré k sebe nepasujú, no v podstate spolu neuveriteľne ladia. Nielenže zvýraznili jej pevný dekolt, ale ich odtieň zvýraznil bronzovú pokožku.

Jennifer Lopez

Speváčka a herečka Jennifer Lopez nie je inšpiráciou len v oblasti cvičenia, ale aj módy. Dôkazom sú aj jej plavkové inšpirácie, ktoré často zdieľa so svojimi fanúšikmi na Instagrame. Ak vás trápia kilá navyše či nafúknuté brucho, rovnako ako ona by ste mali siahnuť po celých plavkách so zaujímavým strihom v jemnom odtieni.

Andrea Verešová

Andrea Verešová vyzerá dokonale na každej jednej fotografii. Iné nie sú ani jej zábery z pláže na sociálnych sieťach. Na nich sa ukázala v zaujímavých zelených plavkách, ktoré len tak-tak zakrývajú to, čo majú. Ak patríte k odvážnejším typom, takýto strih bude pre vás ako stvorený.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 16:01