Dajte šancu farebnej masakre a zažiarte na každej akcii.dreamstime
StoryEditor

Farebná maskara sa opäť hlási o slovo: Hodí sa na festival, ale aj na večierok

21.07.2023, 19:00
Krása a móda

K letu nepochybne patria farby. Okrem očných tieňov či rúžov ich však môžete nájsť aj pri produktoch na líčenie rias. Áno, túto sezónu sa opäť hlásia o slovo farebné maskary, ktoré sa hodia na festivaly, ale aj všemožné večierky. Ak chcete dodať svojmu vzhľadu šmrnc, rozhodne si jednu zaobstarajte aj vy.

Čierne maskary sú v tomto ročnom období nudné, nezáživné a neviditeľné. Čo keby ste sa v obchodoch popozerali po niečom zaujímavejšom? Ideálnou alternatívou ku klasickej maskare bude farebná riasenka, s ktorou môžete zažiariť kdekoľvek. Nebojte sa preto zaexperimentovať a naučte sa spolu s nami, ako správne nosiť farebnú maskaru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Artist Edit (@theartistedit)

Nič netreba preháňať

Pri nosení farebnej maskary platí, že stačí aj málo na to, aby ste vyzerali dobre. To znamená, že ak sa rozhodnete siahnuť po inej než čiernej riasenke, s ďalším líčením by ste to už nemali preháňať. Ak si náhodou neviete predstaviť oči bez tieňov, snažte sa o to, aby neboli tmavšie ako farba maskary. Najlepšou voľbou preto budú svetlé alebo rovnaké odtiene. Farebnú maskaru napokon doplňte čiernou linkou a pery nechajte vyniknúť len prostredníctvom jemného lesku.

Farba, ktorá sa hodí k vašej osobnosti

Najväčší problém vám možno bude robiť výber tej správnej farby maskary. V tomto prípade však musíte myslieť na to, že za každých okolností budete vyzerať inak a na svoj nový vzhľad si preto budete musieť zvyknúť. Najlepšou voľbou však bude žltá, červená, modrá, fialová, ale aj zelená maskara. Pri výbere sa snažte zameriavať na svoju osobnosť alebo farbu očí. Sk ľudom sa nebojte vyskúšať aj niekoľko odtieňov, aby ste dosiahli spokojnosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 22:39