Chcete aj na pláži vyzerať tip top?dreamstime
StoryEditor

Dokonalý mejkap aj na pláži? Vďaka niektorým produktom to bude možné

23.07.2023, 08:00
Krása a móda

Patríte k ženám, ktoré počas dovolenky volia prirodzený vzhľad, alebo si na tip top mejkap potrpíte aj počas dní na pláži? Ak patríte k druhej skupine, no nebránite sa pobytu vo vode či na slnku, potom iste viete, že výber vhodných produktov je v tomto prípade kľúčový. Vodeodolných produktov je našťastie na výber pomerne mnoho a vy tak nemusíte robiť žiadne kompromisy.

Oči

Niekedy naozaj stačí málo, aby ste dosiahli upravený vzhľad. Maskara vaše oči zvýrazní, otvorí a vy v lete naozaj viac nepotrebujete. Vodeodolné špirály ponúka každá kozmetická značka a je veľmi pravdepodobné, že vo vodeodolnej verzii si viete zakúpiť presne ten typ produktu, ktorý bežne používate. Nezabudnite však, že túto špirálu odlíčite len odličovačom na olejovej báze. Pri odličovaní buďte jemné, no precízne, keďže odstraňovanie tejto špirály je o niečo náročnejšie. Ak chcete ešte výraznejší mejkap, použite vodeodolnú ceruzku pomocou ktorej si urobíte očné linky.

Pery

Čo sa pier týka, voľte v prvom rade hydratačné produkty. Vyhnite sa veľmi výrazným rúžom, ktoré sa tak či tak veľmi rýchlo zmažú, keďže pomerne často pijete, prípadne nevydržia extrémne teplo. Stavte aj v tomto prípade na niečo jemné, prirodzené a červený rúž si nechajte na večernú špacírku mestom. Balzam na pery, lesk či veľmi jemný rúž vám budú úplne stačiť.

image

Na výrazné pery zabudnite.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 10:53