Chcete aj na pláži vyzerať tip top?dreamstime
StoryEditor

Dokonalý mejkap aj na pláži? Vďaka niektorým produktom to bude možné

23.07.2023, 08:00
Krása a móda

Patríte k ženám, ktoré počas dovolenky volia prirodzený vzhľad, alebo si na tip top mejkap potrpíte aj počas dní na pláži? Ak patríte k druhej skupine, no nebránite sa pobytu vo vode či na slnku, potom iste viete, že výber vhodných produktov je v tomto prípade kľúčový. Vodeodolných produktov je našťastie na výber pomerne mnoho a vy tak nemusíte robiť žiadne kompromisy.

Zjednotená pleť, žiadne kruhy pod očami, výrazné mihalnice a šťavnaté pery. Nič z toho nie je nemožné.

Príprava pred dovolenkou

Aby ste si to počas dovolenkových dní čo najviac zjednodušili, zahájte prípravy už pred odchodom. Kopec času a starostí vám ušetrí obočie. To si dajte upraviť a nafarbiť profesionálom. Práve zvýraznené obočie dodá vašej tvári šmrnc, ktorý potrebuje. A vy tak pred odchodom na pláž budete mať o starosť a líčenie jednej partie menej. Ak sa nechcete líčiť denne, ale predsa len máte rady ak sú vaše oči výrazné, nafarbite si aj mihalnice. Nie je to síce to isté čo špirála, ale oko bude o niečo výraznejšie a vy možno napokon zistíte, že vám to počas horúcich dní úplne stačí.

Mejkap

Ak chcete mať zjednotenú pleť, použite vodeodolný mejkap. Len vďaka nemu sa nebudete stále obávať toho, či po pobyte vo vode nemáte na tvári nepekné šmuhy a či všetko drží tak, ako má. Ak je to však čo i len trošku možné, mejkapu sa vyhnite a nechajte pleť voľne dýchať. Použite krém s vyšším ochranným faktorom. S prípadnými nedokonalosťami pleti si hravo poradí aj korektor, ktorý stačí použiť lokálne na miesta, ktoré vás trápia. Ak ho vklepete v jemnej vrstve do pokožky, nemusíte sa obávať ani toho, že sa bude rozmazávať. Aby vaša pleť vyzerala sviežo, použite jemné líčka a nezabudnite na highlighter, ten pleť rozžiari a dodá jej jas.

image

Ak mejkap, tak len vodeodolný.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 08:18