StoryEditor

Maderoterapia vás zbaví celulitídy a naštartuje nielen metabolizmus, ale aj lymfatický systém, hovorí skúsená masérka Viktória Tóth

28.06.2023, 14:00
Krása a móda

Kto by najmä počas leta netúžil po krásnej, hladkej a pružnej pokožke? Niektoré krémy sľubujú zázraky na počkanie, no výsledky sa dostavia málokedy. No predsa len je jeden spôsob ako sa zbaviť celulitídy, zrýchliť metabolizmus, získať ladné krivky a dokonale hladkú pokožku. Maderoterapia prináša reálne výsledky. No budete musieť priložiť ruku k dielu. Skúsená masérka Viktória Tóth, ktorá sa maderoterapii intenzívne venuje vám prezradí, čo môžete od masáže očakávať, no aj to, čo musíte pre lepší výsledok urobiť vy samé.

Ako dlho po masážach vydrží efekt?

V prvom rade je dôležitá pravidelnosť. Na začiatku by starostlivosť mala byť o niečo intenzívnejšia a prvých desať procedúr by ste mali absolvovať aspoň dvakrát do týždňa. Následne stačí chodiť raz za dva až tri týždne na udržiavanie.

Pre koho nie je maderoterapia vhodná?

Maderoterapia nie je vhodná pre tehotné ženy a tiež pre ľudí ktorí majú problém s vysokým či nízkym krvným tlakom, trombózou alebo kŕčovými žilami, cukrovkou a tiež akútnymi nfekciami či zápalmi. Tiež sa neodporúča absolvovať ju ak máte kožné ochorenia a ochorenia srdca. Ženy by mali vynechať masáž aj prvý a druhý deň menštruácie a po maderoterapii by ste podobne ako pri iných masážach mali vynechať silový tréning.

Môže maderoterapia bolieť? Zostávajú po nej modriny?

V žiadnom prípade by táto masáž nemala byť bolestivá a už vôbec by po nej nemali zostávať modriny. Je pravda, že prvé masáže môžu byť citlivejšie, no v žiadnom prípade nie bolestivé. Pri maderoterapii nejde ani tak o silu a rýchlosť, ale predovšetkým o rytmické pohyby špeciálne vyrobených valčekov ktoré pozitívne pôsobia na rôzne partie na tele a rozprúdia tak lymfatický systém.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 06:52