StoryEditor

Maderoterapia vás zbaví celulitídy a naštartuje nielen metabolizmus, ale aj lymfatický systém, hovorí skúsená masérka Viktória Tóth

28.06.2023, 14:00
Krása a móda

Kto by najmä počas leta netúžil po krásnej, hladkej a pružnej pokožke? Niektoré krémy sľubujú zázraky na počkanie, no výsledky sa dostavia málokedy. No predsa len je jeden spôsob ako sa zbaviť celulitídy, zrýchliť metabolizmus, získať ladné krivky a dokonale hladkú pokožku. Maderoterapia prináša reálne výsledky. No budete musieť priložiť ruku k dielu. Skúsená masérka Viktória Tóth, ktorá sa maderoterapii intenzívne venuje vám prezradí, čo môžete od masáže očakávať, no aj to, čo musíte pre lepší výsledok urobiť vy samé.

Prečo svojim klientkam odporúčaš maderoterapiu?

Maderoterapia je účinná masážna technika ktorá okrem zmiernenia celulitídy na vašom tele naštartuje aj lymfatický systém. Navyše pomáha napnúť kožné tkanivo a pokožka tak bude už na pohľad oveľa hladšia a vypnutá.

Kedy môžeme očakávať prvé výsledky?

Je to samozrejme veľmi individuálne. Záleží od stupňa celulitídy. Kým niektoré klientky vidia prvé výsledky už po prvých masážach, niektoré si musia počkať aj päť sedení. To je však optimum kedy sú skutočne prvé výsledky viditeľné.

S čím všetkým nám maderoterapia dokáže pomôcť?

V prvom rade naštartuje metabolizmus, čo je v tomto celom procese veľké plus a tiež celkový lymfatický systém. Táto špeciálna masáž odstraňuje z tela toxíny z a vďaka špeciálnym dreveným valčekom a náčiniam dokáže časom krásne vyformovať postavu. Dokáže však eliminovať celulitídu, ktorá trápi ženy bez ohľadu na to či sú štíhle, alebo ich trápi pár kíl navyše.

Je niečo, čo musia aj zákazníčky urobiť preto, aby ešte viac podporili konečný efekt?

Bez toho to samozrejme nejde. Ako pri všetkom, aj v tomto prípade je nevyhnutné dodržiavanie správnej životosprávy, nesmiete zabúdať na dostatočný príjem tekutín v podobe čistej vody, alebo bylinkových čajov či čajov ktoré podporujú odvodnenie. Nemenej dôležitý je aj pohyb.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:27