Naučte sa spolu s nami nosiť ľanové materiály.dreamstime
StoryEditor

Ľanová móda je späť: Zaraďte tieto univerzálne kúsky do svojho šatníka aj vy

25.05.2023, 11:30
Krása a móda

V súčasnej dobe sa mnohé z vás snažia nakupovať a obliekať čo najšetrnejšie k prírode. Ak aj vy patríte k takýmto ženám, mali by ste si zaobstarať oblečenie vyrobené z ľanového materiálu. Ten je ľahký, priedušný a vhodný do teplejšieho počasia. Pozrite sa, ako zaradiť takéto univerzálne kúsky do vášho šatníka.

Ľanové oblečenie je v súčasnom módnom priemysle veľmi populárne. Môže za to aj fakt, že tento materiál je ľahký, priedušný a predovšetkým prírodný. Kedysi tvoril súčasť tradičných krojov, no dnes znamená v móde omnoho viac. Okrem estetickej funkcie spĺňa aj praktickú funkciu. Keďže umožňuje vašej koži dýchať, reguluje telesnú teplotu, absorbuje vlhkosť, je odolný a trvanlivý, nosiť ho môžete aj vo vysokých teplotách. Tak či onak, každú z vás pravdepodobne zaujíma najmä tá estetická funkcia. Ak by ste sa ľan rozhodli začleniť do šatníka aj vy, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na outfity z ľanového oblečenia.

Košeľa je základ

Ako prvé by ste si mali zaobstarať ľanovú košeľu, ktorá sa dá nosiť na množstvo spôsobov. Skvele vynikne s nohavicami, šortkami, ale aj plavkami. Skombinovať by ste ju však mali s džínsovou sukňou a sandálmi. Vďaka tejto kombinácii budete pôsobiť elegantne a štýlovo.

Ľanové nohavice

Ak ste milovníčkami minimalistickej a praktickej módy, rozhodne by ste mali siahnuť po ľanových nohaviciach. Skombinujte ich s najnovšími módnymi trendmi, ako je napríklad oversized tričko, dlhšie sako, džínsová bunda, topánky na rovnej podrážke a kožený opasok.

Priedušné ľanové šaty

Priedušnosť je v lete základ. Tú vám môžu poskytnúť ľanové šaty, ktoré skvele vyniknú najmä s koženými doplnkami v prírodných odtieňoch. Čo sa týka farieb, siahnuť môžete po béžovej, červenej, ružovej, zelenej alebo modrej. Rovnako tak ich nezabudnite doplniť teniskami, sandálmi, mini pletenou kabelkou.

Nohavicový kostým inak

Nohavicový kostým nemusí pôsobiť len elegantne, ale aj pohodlne, ľahko a trendy. Skúste si ho zaobstarať v oversized ľanovom materiály a skombinujte ho so šľapkami, okuliarmi a väčšou kabelkou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:38