Týmito outfitmi na svadbu rozhodne nič nepokazíte.dreamstime
StoryEditor

Svadobná sezóna začína: Poradíme vám, čo na seba ako hosť podľa tohtoročných trendov

18.05.2023, 10:30
Krása a móda

Svadobná sezóna je v plnom prúde. Ak sa na nejakú svadbu toto leto chystáte tiež, je ten správny čas, aby ste si vymysleli outfit. Ak si nechcete spôsobiť žiadne faux pas, je potrebné sa držať niekoľkých základných pravidiel. Zároveň myslite aj na tohtoročné trendy, ktoré by vo výslednom outfite rozhodne nemali chýbať.

Ak si mladomanželia neurčili presný štýl svadby, výber outfitu je len na vás. Pozor by ste si však mali dať na to, aby ste svojim oblečením nezatienili mladomanželov, neprehnali to s doplnkami, hlbokým výstrihom či výrazným vzorom. Zabudnúť sa snažte aj na obrie rázporky či príliš krátke šaty a sústreďte sa najmä na svoje pohodlie. Aby ste na svadbe vynikli, pripravili sme si pre vás zopár tipov na outfity s niekoľkými tohtoročnými trendami.

Satén to istí

Satén je na svadbu ako stvorený. Okrem toho, že vyzerá skvele, dokáže zvýrazniť ženské kriky a ľahko sa kombinuje. Saténové šaty by ste si túto sezónu mali zaobstarať v jemnom pastelovom odtieni, ako je napríklad fialová, zelená či modrá. Napokon k nim doplňte lodičky, sandále na zaväzovanie a decentné doplnky v podobe tenkého náhrdelníka či náušníc.

Štýlové nohavicové kostýmy

Je len na vás či siahnete po úzkych nohaviciach a oversized saku alebo voľných nohaviciach a krátkom saku. Tak či onak v takomto kostýme zapôsobíte. Zaobstarať si ho môžete napríklad v béžovom odtieni, no vyhnite sa príliš výrazným farbám či vzorom. Kostým doplňte lodičkami, opaskom a väčšími náušnicami.

Balónové rukávy sú trendy

Ak by ste chceli šatami zvýrazniť postavu alebo ich jednoducho niečím oživiť, rozhodne by ste mali siahnuť po balónových rukávoch. Je len na vás, aký strih či materiál si vyberiete, záležať si dajte najmä na farbe, ako je napríklad modrá, pastelová zelená alebo cukríková ružová. Napokon ich doplňte sandálmi alebo štýlovými šľapkami.

Všade samé kvetiny

Kvetinový vzor je na svadbách veľmi žiadaný. Nielenže vyzerá živo, ale rozžiari každú postavu. V tomto prípade však zvoľte maxi šaty bez bieleho základu a doplňte ich sakom a béžovými lodičkami.

Sakové šaty

Ak ste pekne opálené a túžite po tom, aby v outfite vynikli najmä vaše nohy, mali by ste si zaobstarať sakové šaty. Čo sa týka farby, pokojne zvoľte čiernu, limetovú alebo červenú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:13