Zaraďte bezoplachový kondicionér do starostlivosti o vaše vlasy.dreamstime
StoryEditor

Bezoplachový kondicionér: Toto sú výhody jeho používania

02.05.2023, 10:00
Krása a móda

Ktorá z vás by netúžila po krásnych, zdravých a lesklých vlasoch. No aby vaše vlasy vyzerali tip – top, musíte pre to niečo urobiť. Umyť ich a sem tam im dopriať masku nestačí. Rovnako tak nepotrebujete celú škálu produktov ktoré vám za krásnou hrivou pomôžu. Ak ste však do teraz vo svojej starostlivosti o vlasy nepoužívali kondicionér ktorý nie je potrebný oplachovať, tak by ste to mali zmeniť.

Vo vašej kúpeľni vám naozaj stačí pár produktov, ktorý na vašich vlasoch zanechajú maximálny efekt.

Typ vlasov

Pri výbere bezoplachového kondicionéru prihliadajte v prvom rade na potreby vašich vlasov. Nezabúdajte, že vlasy s vyšším sklonom k mastnote potrebujú úplne iný typ kondicionéru ako vlasy suché či farbené. Kondicionér tohto typu nezaťažuje vlasy a prináša im množstvo výhod.

Stopercentná starostlivosť

Bezoplachový kondicionér vlasom dopraje hydratáciu, ktorá je v starostlivosti o vlasy kľúčová. Suché vlasy majú oveľa väčšie sklony k lámavosti, končeky sa rýchlejšie štiepia a celkovo pôsobia nezdravo až mdlo. Kondicionér vám v tomto smere sto percentne pomôže.

Farbené vlasy

Pravidelné používanie bezoplachového kondicionéru ocenia najmä vlasy ktoré si pravidelne farbíte, prípadne sú inak namáhané. Či už ide o fénovanie, žehlenie a kulmovanie, to všetko vlasy oslabuje a preto je dôležité im dať ochrannú vrstvu vďaka ktorej sa nebudú ničiť. Pri farbených vlasoch navyše zabezpečí, aby farba zostala sýta čo najdlhšie. Mimochodom kondicionér si veľmi dobre rozumie aj s kučeravými vlasmi a navyše vďaka nemu môžete dať zbohom bolestivému rozčesávaniu vlasov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:39