Za najviac sexi považujú páni dlhé a rozpustené vlasy.dreamstime
StoryEditor

Aj muži majú v ženských účesoch svoje preferencie. Na tieto radšej zabudnite

20.04.2023, 14:00
Krása a móda

Účesy, účesy, ach tie účesy... asi každá žena má ten svoj obľúbený v ktorom sa cíti pohodlne a upravene zároveň, ďalší v ktorom sama seba vníma sexi. No len či vás vždy rovnako vníma aj váš partner. Sú totiž účesy ktorým vaše polovičky nerozumejú ba dokonca ich na vás vidia naozaj neradi.

Dlhé vlasy v mužských preferenciách jednoznačne vedú. Naopak, nedbalý drdol si radšej nechajte len na domáce nosenie.

Krátke verzus dlhé

Krátke vlasy sú síce sexi a mnohým ženám veľmi pristanú. Muži v tom však majú jasno a častejšie ako po žene s krátkymi vlasmi sa otočia po tej s bohatou a dlhou hrivou. Aj čo sa farby vlasov týka v tom majú jasno a jednoznačne hrajú prím blondínky.

image

Ani cop nie je pre mužov top účes.

dreamstime

Rozpustené či stiahnuté do copu?

Ak váhate či si na rande alebo iné stretnutie necháte rozpustené vlasy, alebo ich stiahnete do bezchybného copu,  voľte prvú možnosť. Mužom sa na ženách jednoducho rozpustené vlasy páčia. Ženy v nich podľa ich slov vyzerajú žensky a nežne. Pri zopnutých vlasoch síce krásne vyniknú črty tváre, no proti gustu...

image

Pevným drdolom mužov teda nepotešíte.

dreamstime

Ani tak, ani tak

Keď sa na to pozrieme objektívne, mužom je vlastne veľmi ťažké vyhovieť. Nepáčia sa im ani nedbalé uzly z ktorých vytŕčajú pramene vlasov a pôsobia ležérne a v očiach žien až sexi a neoslovíte ich ani dokonale uhladenými vlasmi zviazanými do pevného drdolu. Alebo skôr rafinovanosť hľadajú v niečom inom?

image

Nedbalé účesy sa okrem žien nikomu nepáčia.

dreamstime

Polovičný cop aj vrkoče

Viacero mužov však priznáva, že sa im páči polovičný cop, kedy je zopnutá len polovica vlasov a druhá polovica je rozpustená. Aj keď tento účes väčšina mužov nevedela ani pomenovať, nakoniec sme predsa len zistili aký účes zodpovedá ich opisu. A možno by ste to nečakali, no aj aktuálny trend v podobe boxerských vrkočov či vrkoče samotné potešia nejedno mužské oko.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 09:12