Inšpirujte sa účesmi celebrít, ktoré nikdy nevyjdú z módy.instagram/exquisitestudioonthegreen
StoryEditor

Účesy, ktoré nikdy nevyjdú z módy: Inšpirujte sa overenou klasikou celebrít

05.03.2023, 17:00
Krása a móda

Samozrejme, najnovšie trendy treba sledovať, no nemali by ste zabudnúť ani na tie, ktoré sú tu s nami už niekoľko desiatok rokov a stále patria k tým naj. To platí najmä pri účesoch, ktoré si síce prešli veľkými zmenami, no niektoré z nás sú aj tak stále verné klasike. Pozrite sa, ktoré vlasové trendy nikdy nevyjdú z módy.

Rady skúšate nové veci alebo radšej zostávate pri overenej klasike? Či už patríte k prvej alebo druhej skupine, tak či onak sa nad výberom nového účesu musíte dobre zamyslieť. Veď predsa, ktorá z vás by chcela minúť desiatky eur u kaderníčky, od ktorej by napokon odišla sklamaná? Aby sa nič podobné nestalo a nemuseli ste vzhľad svojho účesu ľutovať, opravovať či skrývať, pripravili sme si pre vás zoznam účesov, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Inšpirujte sa overenou klasikou celebrít.

Strih bob

Pravdepodobne neexistuje klasickejší účes ako bob. Mnoho známych celebrít, ako napríklad Kim Kardashian, ho nosí už dlhé roky a niet sa čomu čudovať, pretože je elegantný, štýlový a jednoduchý. Áno, vyžaduje si trochu údržby, no s takouto klasikou budú vaše vlasy vždy vyzerať neodolateľne. Nemusíte ho ani dokonca mať neustále uhladený, ale aj rozstrapatený či vyfúkaný s objemom.

 

Dlhé a vrstvené vlasy

Vrstvený strih sa môže čo najviac priblížiť tvaru vašej tváre a vlasom dodá objem. Môžete si vybrať dve vrstvy a kratšie pramene pozdĺž tváre, no s kľudom sa pustite aj do viacerých vrstiev. Aj Jennifer Aniston si osvojila dlhý a vrstvený účes, vďaka ktorému vyzerá vždy upravene a šik. Vy môžete takýto strih ešte zdôrazniť trendovým sfarbeným, ako je napríklad technika balayage.  

 

Ofina bude vždy in

Ofina je obľúbená už dlhé roky, no v tomto prípade nehovoríme o mini či tupej ofine, ale o nadčasovej ofine, ktorej pramene vyzerajú, akoby ste sa práve zobudili. Takýto strih zvolili aj herečky Zendaya, Emma Stone či Elizabeth Olsen, ktorým dodala aj napriek rozstrapateniu seriózny a sexi vzhľad.

 

Jemné vlny

Menej náročný na údržbu ako bob je strih lob, ktorý sedí vo výške ramien a môže vyzerať skvele na každej z vás. Keďže je praktický a dajú sa s ním vyčarovať rôzne štýlové verzie, neodolali mu ani celebrity ako Margot Robbie či Jeniffer Lawrence. Tie k nemu doplnili jemné vlny.

 

Pixie strih

Pixie strih je účes pre odvážnejšie typy žien. Je nadčasový, šik a naozaj štýlový. Hodí sa pre krátke vlasy, rovné, kučeravé, ale aj tie s ofinou. Jednoducho, ak sa raz rozhodnete pre takúto drastickú zmenu účesu, rozhodne to neoľutujete. Pixie vám dodá charakter a svieži vzhľad.  

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:42