Tie kúsky vám zbytočne pridávajú na kilách aj veku.dreamstime
StoryEditor

Zbavte sa ich: Tieto kúsky vám pridávajú nielen na kilách, ale aj na veku

16.02.2023, 19:00
Krása a móda

Túžite po dokonalej postave a mladistvom vzhľade? Okrem cvičenia či zdravej stravy si k tomu môžete dopomôcť aj správnym účesom alebo oblečením. Dajte si však pozor na to, aby ste vo svojom šatníku nemali kúsky, ktoré robia úplný opak. Nielenže vám zbytočne pridávajú roky, ale aj kilá. Pozrite sa, akého oblečenia by ste sa mali radšej zbaviť.

Nielen vyprážané jedlá, čokoláda či nedostatok pohybu vám pridáva na kilách, ale aj niektoré druhy oblečenia. Okrem toho vám okrem čísel na váhe môžu zbytočne pridať aj roky. Keďže sa chce každá z vás cítiť sexi, sebavedome a popritom štýlovo, mali by ste si pri výbere outfitu dávať pozor na to, aby neobsahoval niektorý z týchto kúskov.

Oblečenie, ktoré vás zbytočne rozširuje

Každé ženské telo je krásne a rôzne typy postáv vyniknú v iných outfitoch. Máloktorá z vás však túži po tom, aby jej oblečenie pridalo niekoľko zbytočných kíl navyše. Bohužiaľ, aj tak by sme možno našli vo vašom šatníku kúsky, ktoré vás opticky zväčšujú. Aby ste nevyzerali tučnejšie, vyvarujte sa noseniu neforemných celočiernych outfitov a pohrajte sa trochu s pestrými farbami, ktoré vás rozžiaria a presunú pozornosť tam, kam potrebujete. Zabudnite na svetre s nákrčníkom, príliš voľné oblečenie, boyfriend štýl, ale aj detaily na tričkách ako sú perly, trblietky či kamienky, ktoré zbytočne rozširujú. Pozor aj na veľké vzory, ako napríklad vodorovné pruhy a drobné kvetinky.

 

Outfity, ktoré pridávajú na veku

Ak túžite vyzerať mladistvo, musíte sa vyvarovať noseniu kúskov, ktoré vám pridávajú na veku. Aj v tomto prípade platí, že by ste nemali siahať po celočiernych outfitoch, ale takisto aj po kombináciách s výraznými farbami, ako je napríklad neónovo ružová, limetková alebo indigo. Opatrné sa snažte byť aj pri vrstvení či značkovom oblečení s veľkými logami, ktoré zbytočne zostaršuje. Zabudnite aj na vzory vrátane masívnych kvetiniek a tropických alebo zvieracích potlačí. V neposlednom rade si dávajte pozor na materiály. Ak nechcete vyzerať staršie, zbavte sa najmä lesklých či metalických látok.  

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:31