Peeling si doprajte aspoň dvakrát do týždňa.pexels
StoryEditor

Zatočte s celulitídou raz a navždy. Pomôže vám s tým telový peeling a scrub. Vyrobiť si ich môžete aj doma len z dvoch ingrediencií

05.01.2023, 15:00
Krása a móda

Snažíte sa starať sa o vaše telo komplexne? Potom do tejto starostlivosti musíte zahrnúť aj telový peeling či scrub. Vaša pokožka bude vďaka ním prekrvená a už na prvý dotyk oveľa jemnejšia. No to ešte nie je všetko. Aby ste dosiahli želaný efekt, používajte ho jeden až dvakrát do týždňa.

Kozmetika

Prirodzene, ak zbavíte pokožku odumretých buniek, stane sa lepšie priechodná pre ďalšie kozmetické produkty, ktoré používate. Krémy aj oleje sa lepšie absorbujú, pokožka bude vďaka ním hydratovaná, vypnutá a oveľa jasnejšia.

Omladzuje

Peeling pokožku omladzuje a detoxikuje. Pri jeho aplikácii si telo zároveň masírujete, pokožka tak bude prekrvená a v neposlednom rade to pozitívne pôsobí aj na uvoľnenie svalov, čo oceníte aj v prípade, že sa aktívne venujete nejakému športu. Peeling navyše podporuje prirodzené funkcie kože.

Domáca výroba

Ak nemáte práve po ruke žiadny peeling, môžete si ho jednoducho pripraviť aj doma. Stačiť bude kombinácia dvoch ingrediencií. Hlavnou zložkou by mal byť olej, ideálne kokosový, olivový, alebo iný olej, ktorý obľubujete. Pridajte do neho trstinový cukor, prípadne zrniečka už zaliatej kávy a takto pripravenou zmesou si masírujte telo. Následne peeling umyte teplou vodou. Výsledky budete vidieť a cítiť už po prvom použití.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 04:26