Peeling si doprajte aspoň dvakrát do týždňa.pexels
StoryEditor

Zatočte s celulitídou raz a navždy. Pomôže vám s tým telový peeling a scrub. Vyrobiť si ich môžete aj doma len z dvoch ingrediencií

05.01.2023, 15:00
Krása a móda

Snažíte sa starať sa o vaše telo komplexne? Potom do tejto starostlivosti musíte zahrnúť aj telový peeling či scrub. Vaša pokožka bude vďaka ním prekrvená a už na prvý dotyk oveľa jemnejšia. No to ešte nie je všetko. Aby ste dosiahli želaný efekt, používajte ho jeden až dvakrát do týždňa.

Hoci si v predajniach môžete vybrať mnoho scrubov, rôznych vôní a zložení, najlepšie bude, ak si vyberiete taký, ktorý bude obsahovať čo najmenej konzervačných látok či prídavných látok. Peeling tak bude k vašej pokožke šetrný. A s čím všetkým vám dokáže pomôcť?

Odumreté bunky

Peeling, alebo scrub je mechanická exfoliácia, ktorej hlavnou úlohou je zbaviť vašu pokožku odumretých buniek a tiež nečistôt. Práve tie totiž častokrát stoja za upchatými pórmi, ktoré nedovolia pokožke dýchať. Aj zapálené miesta na koži môžu byť práve dôsledkom zanesených pórov.

Koniec celulitíde

Koho by nepotešilo, keby sa mu podarilo trošku eliminovať nepeknú pomarančovú kožu? Pravidelné používanie scrubov vyhladzuje a tiež zjemňuje pokožku. Práve vďaka tomu tieto kozmetické produkty účinne bojujú s celulitídou, ktorá trápi takmer každú ženu.

image

Telový peeling vás zbaví odumretej kože aj nečistôt.

pexels
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 23:27