Zažiarte pod vianočným stromčekom vďaka týmto outfitom.dreamstime
StoryEditor

Cíťte sa pohodlne, no výnimočne: Toto sú najlepšie tipy na outfity pod vianočný stromček

24.12.2022, 07:00
Krása a móda

Deti sa na Vianoce tešia, veď predsa, príde Ježiško a donesie darčeky. Dospelí sa musia celý deň obracať pri hrncoch, chystať večeru alebo baliť prekvapenia na poslednú chvíľu. Akonáhle si zasadnú za štedrovečerný stôl, aj oni prepadnú čaru týchto sviatkov. Aby ste sa v tento deň cítili ešte výnimočnejšie a zabudli na okolitý stres, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na outfity pod vianočný stromček.

Advent je už tu a okrem varenia kapustnice či obaľovania rezňov by ste sa mali zamyslieť nad tým, čo na seba v tento výnimočný deň. Áno, Vianoce sú najmä o tom, že môžete konečne stráviť čas s vašimi blízkymi a oddýchnuť si od starostí, no predsa len, každá z nás chce vyzerať pri štedrovečernom stole dobre. Niektoré z vás preferujú pohodlie, iné naopak eleganciu či luxus. Ak sa chcete cítiť naozaj štýlovo, no zároveň uvoľnene a mať dosť miesta na všetky chody, pripravili sme si pre vás tipy na outfity pod vianočný stromček.

Niečo pre milovníčky elegancie

Pokiaľ chcete pod vianočný stromček zvoliť elegantný štýl, určite by ste mali siahnuť po krátkych šatách vo farbe Vianoc. Ideálne však s dlhým rukávom, aby vám nebola zima. K nim pridajte zlaté jednoduché šperky a ľahký účes napríklad v podobe vĺn. Zvoliť však môžete aj dlhú červenú sukňu s rozparkom a sveter.

 

Pohodlnosť na prvom mieste

Ak túžite vyzerať elegantne, no stále sa cítiť pohodlne, rozhodne si oblečte splývavé nohavice so saténovým efektom, v ktorých bude zastrčená oversized blúzka. Siahnuť však môžete aj po krátkych kožených nohaviciach, ku ktorým pridáte biele body s dlhým rukávom. Nie ste si isté kombinovaním farieb? Stávkou na istotu je rozhodne monochromatický štýl, a teda outfit v jednej farbe.

 

Na Vianoce slávnostne

Síce sú Vianoce v slávnostnom štýle už veľmi obvyklé, ak patríte k tým šťastlivcom, určite zvoľte dlhé šaty alebo krátke priliehavé šaty, mohutnejšie šperky a lodičky. Nezabudnite na červenú alebo zlatú farbu a glitre. Takýto outfit nemusíte využiť len pod vianočný stromček, ale aj na slávnostné stretnutia po Štedrom dni.

 

Vianočná tematika

Pohodlnosť by mala byť na prvom mieste, aby nebolo vidno pár kíl navyše po večeri. Čo tak ju skombinovať s vianočnými motívmi, ktoré podporia atmosféru týchto dní? Či už siahnete po svetri, tričku, papučiach alebo iných kúskoch s vianočnou tematikou, rozhodne sa budete cítiť výnimočne a pozitívne naladené. Takéto kúsky by však mali hrať všemožnými farbami, ako je tradičná červeno-bielo-zelená kombinácia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 22:44