Pozrite sa, ako nosiť trendy dlhú vestu.dreamstime
StoryEditor

Stačí ju správne nakombinovať: Prezradíme vám, ako nosiť dlhú vestu, aby vyzerali trendy a originálne

02.12.2022, 17:00
Krása a móda

Každú sezónu vypustia do sveta módni návrhári nejaký kúsok, ktorý môžete nájsť na viacerých pultoch obchodov. Tento rok je to dlhá vesta, ktorá vás počas chladných dní zahreje a vďaka správnemu nakombinovaniu v nej budete vyzerať originálne a trendy. Pozrite sa, ako nosiť dlhú vestu, ktorá by sa mala nachádzať aj vo vašom šatníku.

Dlhá vesta je skvelým doplnkom outfitu, do ktorého potrebujete dostať závan šmrncu, netradičnosti a originálnosti. Keďže jej dĺžka väčšinou siaha pod kolená, nehodí sa len na jesenné obdobie, ale aj do omnoho chladnejšieho počasia. Na pultoch obchodov ju môžete nájsť v rôznych odtieňoch, štýloch, strihoch alebo s drobnými aplikáciami, a preto si ju môže obľúbiť každá z vás. Aby ste v nej vyzerali neodolateľne a trendy, poradíme vám, ako ju správne nakombinovať.

Nechoďte klasickou cestou

Pri kombinovaní dlhej vesty s ďalšími kúskami je dôležité, aby ste to nestavili na klasiku. Ak túžite vyzerať originálne a trendy, zabudnite na obyčajné čižmy, úzke džínsy, blúzku s výstrihom alebo košeľu. Síce by ste takýmto outfitom nič nepokazili, tento štýl ste za posledné roky mohli na ulici veľmi často. V roku 2022 existuje omnoho viac zaujímavejších spôsobov, ako spraviť z obyčajnej vesty nápaditý kúsok.

 

Aj s jednoduchosťou sa dá vyhrať

Ak sa bojíte vzorov a divokých farieb, využite nadčasové kúsky, aby váš outfit nepôsobil nudne ani ležérne. Zvoliť môžete napríklad obyčajnú čiernu dlhú vestu, rovné khaki nohavice, priliehavý rolák a vyššie kožené čižmy. V tomto prípade sa môžete pohrať s doplnkami, ako napríklad teplý klobúk, hodinky či ľadvinka.

Pridajte opasok

Krásnu postavu a štýlový luxusný outfit môžete vytvoriť aj vďaka opasku, ktorý si uviažete okolo dlhej objemnej vesty. Zvoliť k nej môžete športové kúsky v podobe trendy teplákovej súpravy alebo kožených nohavíc s rolákom. Nezabudnite ani na vysoké šnurovacie čižmy.

 

So sukňou či šatami

Dlhá vesta vynikne aj v kombinácii s priliehavou sukňou, vysokými čižmami na podpätku alebo maxišatami. V tomto prípade sa nebojte pracovať so vzormi či farbami a kľudne siahnite po zelenej, žltej, červenej alebo bielej.

Monochromatický look

Ak sa neradi hráte s farbami, skvelý pre vás môže byť monochromatický look. V zimnom období musíte rozhodne siahnuť po bielej či béžovej, v ktorej zažiarite. Vďaka jednoliatosti môžete do outfitu pridať viacero nápaditých kúskoch ako je ľadvinka, šiltovka či šál.

Elegantný štýl

K dlhej veste sa nepochybne hodí aj elegantný pracovný odev, ktorý nosíte do práce. Skvele vynikne s kostýmom, zvonovými nohavicami či sakom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:02