Hydrogélové vankúšiky budú vašou prvou pomocou po prebdenej noci.dreamstime
StoryEditor

Zatočte s opuchnutými a unavenými očami raz a navždy vďaka hydrogélovým vankúšikom

17.12.2022, 10:00
Krása a móda

Bojujete neustále s opuchnutými či unavenými očami? Je na čase použiť proti všetkým týmto príznakom tie najsilnejšie zbrane. Prvou je samozrejme kvalitný spánok, ktorý by ste si mali dopriať. Pravdou však je, že niekedy ani ten nepomôže. Za opuchmi môže stáť aj genetika či strava. Na okolí očí sa hneď odrazí prežúrovaná noc aj to, že ste alkoholu nepovedali "nie". Ani balík čipsov či iných presolených snackov vám vaša pokožka neodpustí.

Ak nezaberá spánok ani dodržaný pitný režim či kontrola nad stravou, siahnite po hydrogélových vankúšikoch. 

O dvadsať minút

Hydrogélové vankúšiky by ste mali mať neustále po ruke. Ich pravidelným používaním eliminujete nepríjemné kruhy pod očami, ale tiež zmiernia opuchy. Polmesiačiky si dajte pod oči, nechajte pôsobiť dvadsať minút a výsledok sa určite dostaví. Kým budú vankúšiky pôsobiť doprajte si čas pre seba a relaxujte, alebo naopak, využite tento čas efektívne a urobte napríklad niečo vo svojej domácnosti. Vankúšiky si svoju prácu vykonajú tak či tak. Zvyšný gél po odstránení vankúšikov vklepkajte do pokožky. Vankúšiky používajte aj preventívne. Ideálne pre okolie vašich očí bude, ak ich budete používať aspoň dvakrát do týždňa.

Komplexná hydratácia

Okrem toho, že vás vankúšiky zbavia opuchov, oči vďaka ním nebudú pôsobiť unavene. Efekt je okamžitý. Navyše bude pokožka okolo očí hydratovaná a vypnutá. Vankúšiky majú nielen chladivý, ale aj upokojujúci účinok. 

image

Vankúšiky nechajte v chladničke.

dreamstime

V chladničke

Hydrogélové vankúšiky uschovávajte v chladničke. Práve vďaka tomu budú studené a maximalizujete tak všetky benefity, ktoré vám má táto kozmetická vychytávka môže poskytnúť. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 16:31