Kávový olej pokojne nahradí množstvo kozmetiky, ktorú vlastníte.dreamstime
StoryEditor

Kávový olej vám pomôže zbaviť sa celulitídy, kruhov pod očami a dokonca má aj tieto účinky...

08.12.2022, 15:00
Krása a móda

Niekedy tie zdanlivo najobyčajnejšie a dokonca finančne najdostupnejšie kozmetické prípravky dokážu hotové zázraky. Za jeden taký možno tiež považovať kávový olej. Najmä ten, ktorý je za studena lisovaný zo zelených zŕn Arabici má fantastické účinky nielen na pleť, ale aj vlasy.

Kávový olej je výnimočný svojim zložením a vlastnosťami. Už pár kvapiek denne vám rozjasní a vypne pleť. Tá bude vďaka nemu už na prvý pohľad vyzerať oveľa zdravšie.

Kávové zlato

Táto zlatá tekutina je príjemne aromatická a nabitá antioxidantmi. Tie zbavujú pleť toxínov a škodlivých látok. Vitamíny, ktoré tento olej obsahuje, naopak pleti dodávajú jas a hĺbkovo ju vyživujú. Olej je tiež zdrojom vzácnych esenciálnych omega – 6 mastných kyselín.

Elixír pre pleť a vlasy

Kávový olej obsahuje tiež koenzym Q10 a kofeín. Tieto aktívne zložky vo vašej pleti dokonale fungujú ako vzpruha nielen pre pleťové bunky, ale aj pre tie vlasové. Ph kávového oleja je rovnaké, ako pH pokožky. Vďaka tomu sa olej dobre vstrebáva a preniká až do tých najhlbších vrstiev kože. Výsledkom je hydratovaná pleť. Akonáhle je v pokožke dostatočná vlhkosť, udržiava si elasticitu, no tiež sa v nej oveľa jednoduchšie tvorí kolagén a zrýchľuje sa samotná regenerácia pleti. Už po prvom použití bude vaša pleť pôsobiť zdravšie a na dotyk bude hebká. Pravidelným používaním budú výsledky ešte viditeľnejšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:21