Síce má nižšiu postavu a pár kíl navyše, miluje extravagantné kúsky a výrazné farby.instagram/bridgertonnetflix
StoryEditor

Kilá či nižšia postava jej starosť nerobia: Oblečte sa ako herečka Nicola Coughlan známa zo seriálu Bridgerton

28.10.2023, 07:00
Krása a móda

Nicola Coughlan, známa najmä vďaka seriálu Bridgerton, patrí k novým módnym hviezdam. Aj keď je nižšieho vzrastu a kyprejšej postavy, kritici sa na ňu nemôžu vynadívať. Keďže jej pri vymýšľaní outfitov nerobia starosť nadbytočné kilá, môže byť veľkou inšpiráciou pre nejednu z vás. Oblečte sa ako Nicola Coughlan a zažiarte na každej príležitosti.

Tridsaťpäťročná Írka Nicola Coughlan sa pre kariéru herečky rozhodla už v piatich rokoch a svoju prvú rolu získala v desiatich. Hoci sa snažila ako len mohla, naozajstný úspech zožala až po tridsiatke. Popri filmoch, v ktorých sa objavila, dostala možnosť zahrať si v kultovom seriály Bridgerton postavu Penelope, vďaka ktorej sa stala doslova cez noc globálnou hviezdou.

 

Keďže je móda s týmto seriálom neodmysliteľne spätá, herečka priznáva, že práve vďaka nemu si k nej našla cestu. Hoci má inú postavu ako väčšina jej kolegýň, jej váhové či výškové proporcie sa neradia k modelkám a často sa stretáva s kritikou na jej figúru, nerobí jej problém obliekať sa do kúskov, ktoré sa jej páčia. Ak sa ani vy nechcete v oblečení hanbiť za nadbytočné kilá, inšpirujte sa outfitmi odvážnej a extravagantnej Nicole.  

Mohutné kúsky nielen pre štíhle

Herečka je veľkou milovníčkou módy a súčasných trendov. Možno si hovoríte, že ak má niekto plnšiu postavu, nemal by sa obliekať do mohutných kúskov. Nicola však predstavuje úplný opak. Neoblieka sa podľa toho, čo by mala, ale čo sa jej páči. V konečnom dôsledku, vždy vyzerá úžasne. Ak si trúfate vyčnievať z davu aj vy, tohtoročný kabát si zaobstarajte vo  výrazných vzoroch  a v dĺžke po členky.

Zbožňuje výrazné šaty

Nicolu často vidieť predovšetkým v šatoch. Nesiaha však po nudných farbách, ale žiarivých odtieňoch či šialených vzoroch. Vďaka tomu je neprehliadnuteľná na každej príležitosti. Ak aj vy túžite občas vyjsť zo svojej komfortnej, nebojte sa obliecť do tylových, žiarivo ružových či volánových šiat. Keďže sú tieto kúsky sami o sebe výrazné, doplňte k nim malé náušnice a jednofarebné topánky na podpätku.  

Kvety od hlavy až po päty

Ak sa radíte skôr k romantickým typom, aj v tomto prípade môže byť pre vás herečka veľkou inšpiráciou. Nebojte sa v obchodoch popozerať po kvetových motívoch, či už na tričkách, blúzkach, šatách alebo sukniach. K takýmto outfitom pridajte červený rúž, jednoduché šperky a mini kabelku cez rameno.

Priliehavé šaty aj pre plnšiu postavu

Že priliehavé kúsky môžu nosiť len štíhle ženy? Hlúposť! Aj plnšie postavy majú právo na takúto módu. Zoberte si príklad z Nicole, ktorá sa za svoje krivky nehanbí a na ulicu vyjde v priliehavých šatách, ktoré odhaľujú aj čosi viac. Samozrejme, ak máte pár kíl navyše, skvelé pre vás budú jednofarebné kúsky, a to najmä v bielej či čiernej farbe. Nebojte sa však ísť ani do materiálov ako je čipka či satén.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:49