Zvieracie vzory môžu byť štýlové a sexi, no pritom decentné.pinterest.com
StoryEditor

Zvieracie vzory sú opäť v kurze, no platí, že menej je viac: Pozrite sa, ako ich nosiť správne

10.11.2022, 17:00
Krása a móda

Zvieracie vzory sú výrazné a nápadne, preto nemusia vyhovovať každej z vás. Mali by ste však vedieť, že pri správnom výbere takéhoto kúsku im na chuť môžete prísť aj vy. Nemusia sa totiž nachádzať len na mohutných kabátoch, ale aj v malých detailoch na kabelkách či šperkoch. S tým súvisí aj motto tejto sezóny, a to menej je viac. Pozrite sa, ako nosiť trendy zvieracie vzory.

Tohtoročnú sezónu sa do obchodov opäť vrátili zvieracie vzory. Milovníčky takýchto kúskov si ich konečne môžu užiť do sýtosti, no pozor, neprežeňte to. V tomto období totiž platí, že menej je viac, takže budú skvelým oživením šatníka aj pre ženy, ktoré zvieracím vzorom veľmi nefandia. Je len na vás, po akom štýle, kombinácii či farbe siahnete. Rovnako tak sa už nemusíte obzerať len po mohutných kabátoch či šatách, ale aj po kabelkách či šperkoch. Keďže zvieracie vzory môžu vyzerať, elegantne, voľnočasovo, sexi, ale aj extravagantne, sú vhodné pre každú z vás. Pozrite sa, ako ich nosiť správne.

Jednoduchosť je znakom dokonalosti

Ak patríte k ženám, ktoré nie sú veľkými fanúšičkami výrazných a nápadných zvieracích vzorov, môžete si do svojho šatníka zaobstarať len jeden takýto kúsok. Nebojte sa, nemusia to byť šaty či nohavice, úplne stačí, ak siahnete po kabelke či šperku, s ktorým už len zladíte odtieň vášho outfitu.

Trendy jeseň s kabátom či sukňou

Netúžite vyčnievať z davu, no rovnako tak v ňom nechcete zaniknúť? Môžete siahnuť po trendy kabáte či sukni vo zvieracom vzore ako modelka Victoria Beckham, ktorá takéto kúsky nosí najmä na jeseň. Pokojne zvoľte dĺžku pod kolená a nezabudnite na podpätky, vďaka ktorým budete pôsobiť sexi, no stále elegantne.

Zvieracie vzory od hlavy až po päty

Patríte medzi odvážne krásky ako je napríklad modelka Emily Ratajkowski? Ak áno, rozhodne by ste sa mali obliecť do zvieracieho vzoru, a to od hlavy až po päty. Nielenže v takomto outfite zažiarite na každej spoločenskej akcii, tento exotický kúsok vám dodá sebavedomie a podčiarkne dokonalú postavu.

Kombinácia dvoch zvieracích vzorov

Ak sa vám nepáči len jeden zvierací vzor, môžete ho skombinovať aj s ďalším, no dajte si pozor na to, aby boli tieto kúsky aspoň z rovnakého materiálu. ČI už siahnete po saténových šatách a kabáte alebo krátkej sukni a trendy blúzke. Verte či nie, zažiarite všade, kam prídete.

Zbohom minimalizmus, vitaj farebná jeseň

Keď sa naučíte nosiť zvieracie vzory osobitne a minimalisticky, môžete si trúfnuť aj na odvážnejšie kombinácie, v ktorých hlavnú rolu hrá žiarivá farba. Či už si zaobstaráte sukňu so zvieracou potlačou v ružovom odtieni alebo do celkového outfitu doplníte farebný kúsok oblečenia. V tomto prípade to môže byť napríklad ružové sako alebo topánky na podpätku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:47