Ak potrebujú vaše vlasy objem a život, vyskúšajte strih kobra.instagram/selenagomez
StoryEditor

Potrebujú vaše vlasy väčší objem? Vyskúšajte trendy účes kobra, ktorý si okamžite zamilujete

20.10.2022, 06:00
Krása a móda

Každý rok máte možnosť vyskúšať si nové trendy z oblasti krásy a módy. Okrem oblečenia však netreba zabúdať ani na vlasy, ktoré takisto občas potrebujú zmenu. Ak sa nebojíte experimentovať, prinášame vám možnosť vyskúšať tento trendy účes s názvom kobra, ktorý pomôže vlasom s objemom a oživením.

Každá žena túži po krásnych, objemných a jemných vlasov. Nebojte sa, nemusíte obetovať niekoľko centimetrov, aby ste to dosiahli. Úplne totiž stačí, ak vyskúšate nový vlasový trend s názvom kobra. Tento strih je ideálnym účesom najmä pre ženy, ktoré sa neboja experimentovania a zmeny vzhľadu. Ide vlastne o techniku vrstvenia, ktorá je skvelá pre vlasy bez objemu alebo veľmi zaťažené vlasy. Tento štýl dodá vášmu účesu sviežosť a život. Skvelé na ňom je to, že je vhodný pre každý typ vlasov. Skvele funguje s kučeravými, rovnými, ale aj tenkými a jemnými vlasmi. Rovnako by ho mohli vyskúšať aj ženy, ktoré netúžia po nových farbách, no chcú, aby ich vlasy zažiarili pri každej príležitosti. Pozrite sa, v čom spočíva strih kobry.

Ako na to?

Strih kobry je vynikajúci pre tie ženy, ktorých dĺžka vlasov dosahuje minimálne ku kľúčnym kostiam a rovnako aj pre husté či jemné vlasy. Tento účes spočíva v dlhých vlasoch s vrstvami začínajúcimi asi dva palce pod bradou. Napokon sa zakončuje kratšími vlasmi v hornej vrstve s vlasmi, ktoré pripomínajú tvar hada. Táto technika odstraňuje zaťaženie v spodnej časti bez toho, aby vyzerali bez objemu a života. Vďaka tomuto strihu dokonca nebudete musieť chodiť neustále ku kaderníkovi. Totiž, keď budú vaše vlasy takmer v jednej dĺžke, oveľa jednoduchšie sa vám ich bude upravovať pomocou kulmy. Keďže tento účes pôsobí osviežujúco a hravo, je ideálny na večeru s priateľmi či do práce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:08