Tieto jesenné vlasové trendy musíte vyskúšať.pexels
StoryEditor

Z vlasových trendov jesene 2022 odpadnete: V kurze je ryšavá a karamelová farba či mikádo

10.10.2022, 12:00
Krása a móda

Zmena počasia núti mnohých meniť nielen šatník či kozmetické taštičky, ale aj účes. Aby váš účes vyzeral trendy a štýlovo aj na jeseň 2022, pripravili sme si pre vás niekoľko vlasových štýlov, ktoré budú toto obdobie naozaj v kurze. Vyskúšate ryšavú farbu, mikádo alebo prirodzenosť?

Po lete bývajú vlasy vysušené, končeky sa štiepia a celkovo strácajú život. Práve po teplom ročnom období by ste mali svojej hrive dopriať zmenu. Či už si chcete farbiť vlasy doma alebo prenechať túto prácu kaderníkovi, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na jesenné vlasové trendy. Inšpirujte sa týmito odtieňmi či strihmi a buďte za hviezdu.

Trendy farba jesene

Ktorá farba podľa vás vystihuje jeseň? Áno, je to nepochybne ryšavá. Práve tá patrí k jedným z najväčších trendov tohtoročnej jesene. Výhodou je, že má širokú škálu odtieňov, a preto po nej môže siahnuť každá žena bez ohľadu na vek. Môže za to aj fakt, že ryšavá farba uberá roky. Tak čo, ktorý odtieň jesene bude žiariť práve na vašich vlasoch?

Karamel vo vlasoch

Ak ste tmavovláska, tento vlasový trend sa vám rozhodne bude páčiť. Nádych karamelu vo vlasoch totiž vytvorí nádherné zlatisté odlesky, ktoré vám rozžiaria tvár a hnedým vlasom vytvoria optický objem. Tento trend však môžu vyskúšať aj blondínky, ktorým karamelový odtieň dodá prirodzenejší vzhľad.  

 

Strih, ktorý nestarne

Aj toto ročné obdobie je v kurze mikádo. Tento strih je obľúbenými mnohými ženami najmä kvôli tomu, že ho môžete nosiť na niekoľko spôsobov. Okrem toho vyzerá vzdušne, hravo a sexi. Na jeseň bude v trendoch predovšetkým mikádo strihané pod bradu. Skvele bude vyzerať s ofinou alebo cestičkou uprostred.

V kurze je prirodzenosť

Ste blondínka? Určite viete, že nájsť ten pravý odtieň blond je niekedy naozaj zložité. Tento rok by ste však mali zabudnúť na platinovú farbu a radšej zvoliť o čosi prirodzenejšie odtiene. Stavte to na klasický blond melír alebo metódu balayage. Nemusíte sa báť priznať odrasty, vďaka čomu nebudete tak často navštevovať svojho kaderníka.

Vlny aj na jeseň

Ak ste si doteraz mysleli, že vlny sa hodia len k letu, boli ste na veľkom omyle. Vlny vo vlasoch sa totiž budú nosiť aj počas tejto jesene. Nielenže vám tento účes bude neustále pripomínať leto, pláž a more, budete v ňom vyzerať štýlovo, jemne a romanticky. Ak nemáte vlnité vlasy od prirodzenia, k tomuto trendy účesu si dopomôžete žehličkou, kulmou alebo natáčkami.

Elegantné drdoly

Bohémske drdoly sú už dávno minulosťou. Tohtoročná jeseň sa nesie v znamení elegantných drdolov, ktoré sú dokonale uhladené a nevytŕča z nich ani vlások. Tento účes môže byť skvelou voľbou či už na spoločenské udalosti, alebo k ležérnemu outfitu a rande.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 12:24