Oversized tričko sa hodí na bežné nosenie, prechádzku, ale aj večer do mesta.pinterest.com
StoryEditor

Oversized tričko na bežný deň, rande, ale aj večer do mesta: Naučíme vás, ako ho kombinovať a pôsobiť sexi

19.09.2022, 18:00
Krása a móda

Trendy oversize tričká sú medzi nami už dlho a často takýto strih prevláda aj u módnych dizajnérov. Ak sa naučíte, ako oversize tričká nosiť a s čím ich kombinovať, dokážete aj z obyčajného looku vytvoriť sexi a štýlový outfit, za ktorým sa obzrie každý.

V súčasnosti je v móde všetko nadrozmerné a výnimkou nie sú ani staré známe oversize tričká. Aby ste v nich nevyzerali ako vo vreci a nepôsobili obyčajne, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov, ako ich správne kombinovať. Na tomto štýle je vynikajúce predovšetkým to, že sa hodí na akúkoľvek príležitosť. Či už sa chystáte do obchodu, na rande alebo večer do mesta, oversized tričko môže byť skvelou voľbou. Naučte sa spolu s nami urobiť aj z nadrozmerného kúsku vkusný a štýlový outfit.

Najlepšie vynikne s džínsami

Oversized tričko sa najlepšie kombinuje s džínsami. Tieto dva kúsky a materiály totiž spolu dokonale ladia, pôsobia príjemne a hodia sa na bežný deň, ale aj večernú príležitosť. Zásadné je, aby ste sa nebáli pohrať s farbami a strihmi. Ak sa chystáte do obchodu či na posedenie v kaviarni, voľte tričko v tmavšej farbe, ktoré si jemne zastrčte do slim džínsov. Takýto outfit však môžete rozbiť aj farebným sakom a lodičkami. V takomto prípade môžete zažiariť večer v meste.

 

Hodí sa so sukňou, ale len s vysokým pásom

Na bežné nosenie či rande môžete zvoliť kombináciu nadrozmerného trička so sukňou s vyšším pasom. Nielenže bude tento typ strihu lichotiť vašej postave, ale omnoho jednoduchšie sa vám doň bude zastrkovať tričko, než do čohokoľvek s nižším pásom. Siahnuť môžete po jednofarebnej sukni a po tričku s potlačou či nejakým zaujímavým vzorom. Naopak, ak sa rozhodnete zvoliť vzorovanú sukňu, doplniť ju môžete obyčajným bielym alebo čiernym tričkom.

 

Oversized tričko a šortky

V súčasnosti sú v móde okrem oversized tričiek aj cyklistické šortky, tak prečo by ste nemohli spojiť tie dva štýlové kúsky dokopy? Či už sa chystáte na rýchly nákup alebo prechádzku do parku, takáto kombinácia môže byť počas babieho leta ideálna. Nadrozmerné tričko totiž skvele spolupracuje s tesnejším odevom v dolnej polovici, vďaka čomu dokáže zvýrazniť každú ženskú krivku. Siahnuť sa však nemusíte báť ani po šortkách v iných materiáloch. V takom prípade voľte úzky pás, do ktorého môžete tričko zastrčiť.  

 

S korzetom zažiarite

Chystáte sa do mesta a neviete, čo na seba? Vezmite si tričko minimálne vo veľkosti L a okolo pása si zašnurujte korzet. Vďaka nemu vyniknete celý outfit, ktorý bude pôsobiť naozaj žensky. Nezabudnite k nemu doplniť aj šnurovacie lodičky alebo čižmy nad kolená a mini kabelku.

 

Tričko ako šaty

Rovnako ako v prípade s korzetom, aj v tomto outfite voľte tričko čo najväčšej veľkosti. Ovesized tričko totiž môžete využiť aj ako šaty, ktoré sa hodia na bežné nosenie, ale aj na prechádzku či večer do mesta. Ak ho k tomu ešte doplníte štýlovými teniskami, džínsovou bundou, športovým batohom či elegantnou kabelkou, nepochybne zažiarite všade, kam prídete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:05