Jennifer Aniston má rada pohodlnosť a neutrálne farby, no aj tak dokáže zažiariť všade, kam príde.dreamstime
StoryEditor

Nosí neutrálne a pohodlné kúsky, no vždy vyzerá ako bohyňa. Inšpirujte sa nadčasovým šatníkom Jennifer Aniston

04.05.2022, 06:00
Krása a móda
Herečka Jennifer Aniston patrí k najväčším módnym ikonám, či už na obrazovke alebo mimo nej. Snaží sa držať neutrálnosti, minimalizmu a nosí najmä kúsky, v ktorých sa cíti pohodlne. Aj keď najčastejšie siaha po čiernej, nájdete u nej aj hnedé či biele variácie. Inšpirujte sa jej nadčasovým šatníkom.

Jennifer Aniston nie je jednou z tých žien, ktoré si potrpia na sezónne trendy. S módou nerada experimentuje a neoblečie si na seba len tak hocičo. Jej outfity sú na jednej strane neutrálne, elegantné a pohodlné, no na druhej sexi a luxusné. Aj keď je minimalistický, vďaka jej nadčasovému vkusu dokáže vždy zažiariť a vyzerať ako bohyňa. Zistite, čo by ste mali podľa Jennifer nosiť, aby ste vždy pôsobili dokonalo.

Streetstyle v podobe džínsov či khaki nohavíc

Či ide Jennifer Aniston do ulíc alebo na natáčanie, jej najlepším priateľom sú nepochybne džínsy, po ktorých siaha najčastejšie zo všetkých kúskov. Pozor, nenosí však len jeden štýl. Aj keď je fanúšičkou najmä úzkeho strihu, nebojí sa ísť ani do zvonových, trojštvrťových či boyfriend nohavíc. Výhodou džínsov je, že sú jednoducho kombinovateľné. Herečka sa ich vždy snaží niečím takýto outfit pozdvihnúť. Pridá k džínsom napríklad lodičky, sako či elegantný top. Jej obľúbenou farbou je síce čierna, no často ju vidieť aj v iných zemitých farbách. Ku kúskom, ktoré by sa mali nachádzať aj vo vašom šatníku, nepochybne patria khaki nohavice či šortky, ktoré robia skvelú postavu. Zladiť ich môžete so zemitými tónmi, napríklad na svetroch, opaskoch či blúzkach.

 

Kráľovná mini šiat

Jennifer je kráľovnou krátkych šiat, v ktorých vyzerá priam neodolateľne. Zabudnite však na tmavé kúsky, tak ako ona sa nebojte siahnuť po červenej, ružovej či bielej farbe. Jennifer si často oblieka šaty s holými ramenami, aby ukázala svoje vypracované ruky. Aby ste klasickému outfitu dodali trochu sexepílu, skúste si zaobstarať aj šaty z koženého či saténového materiálu. Vo vašom šatníku by nemala chýbať ani elegantná obtiahnutá sukňa v svetlohnedej farbe, ktorú môžete kombinovať s naturálnou blúzkou či svetrom a sakom v nadčasových odtieňoch. S doplnkami to nepreháňajte. V takýchto neutrálnych variáciách budete aj bez nich pôsobiť luxusne.

 

Sako či kostým v znamení elegancie a luxusu

Tak ako každá žena, aj Jennifer má v šatníku nejeden nohavicový kostým. Tento módny kúsok neprezentuje vždy konzervatívne, ale snaží sa ho oživiť napríklad koženým korzetom, hlbokým výstrihom alebo čipkovanými body, ktoré sú trochu riskantné, no sexi. Sako či jednoduchý blejzer by mal taktiež tvoriť základ vášho šatníku. Obidva kúsky sú výborné v tom, že sa hodia nielen k elegantným outfitom, ale aj športovým či ležérnym. Blíži sa leto, skúste preto siahnuť po svetlejších odtieňoch ako zelená, oranžová, ružová či modrá. Kombinovať ho môžete s košeľovými šatami, bielym tričkom a džínsami alebo koženou sukňou.

 

Neutrálnosť a pohodlnosť je istota

Pokiaľ nemá herečka namierené na spoločenskú akciu, snaží sa vyberať kúsky, v ktorých sa cíti maximálne pohodlne. Volí napríklad nohavice s lampasmi, sivé tepláky či obyčajné čierne legíny. Doplniť k nim môžete napríklad bavlnený sveter, jednoduché oversize tričko či rolák. Dôležitým prvkom je tenký kabát alebo trenčkot v svetlohnedej či zelenej farbe. Ak je vonku chladnejšie, nezabudnite na mohutnú šatku a pilotky, ktoré patria aj k herečkiným obľúbeným kúskom. Aby ste sa cítili čo najpohodlnejšie, namiesto lodičiek zvoľte biele tenisky, ktorými nikdy nič nepokazíte.

 

Pri doplnkoch nezabúdajte na jednoduchosť

Jennifer miluje klobúky, a preto by nemali chýbať aj vo vašom šatníku. Či už sú to veľké so širokým okrajom alebo kovbojské a menšie kúsky. Nezabúdajte však na ich veľkosť, ktorá by mala byť v kontraste s vašou postavou. Ak ste objemnejšia, siahnite po menších tvaroch. Naopak, štíhlejšie ženy môžu skúsiť výrazný model. Herečka si na doplnkoch nepotrpí. Len málokedy ju vidieť s veľkými žiarivými šperkami. Najradšej má obyčajné náhrdelníky s jednoduchým príveskom alebo kruhové náušnice a zlaté hodinky. Čo sa týka kabeliek, jej vernou priateľkou je taška crossbody, ktorá sa hodí takmer ku všetkému. Pri doplnkoch však nezabúdajte ani na slnečné okuliare, ktoré dodajú výslednému outfitu luxusný nádych.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:12