Tieto znamenia nevedia, čo sú vrásky či šedivé vlasy.unsplash
StoryEditor

Vrásky či pribúdajúce kilá im nič nehovoria: Toto sú znamenia, ktoré starnú do krásy

25.04.2022, 08:00
Krása a móda
Poznáte niekoho, kto sa aj napriek veku dokáže vyhnúť vzniku vrások, pribúdajúcim kilám či šedivým vlasom? Ak áno, je viac než jasné, že sa ten človek narodil v jednom z týchto troch znamení zverokruhu. Pozrite sa, komu astrológia darovala starnutie do krásy.

Existujú ľudia, na ktorých pribúdajúci vek neuvidíte. Žiadne vrásky, šedivé vlasy ani kilá navyše. Týmto trom znameniam zverokruhu starnutie doslova prospieva. Pozrite sa či medzi ne patríte aj vy.

Panna

Aj keď na prvý pohľad pôsobí Panna nezaujímavo a nudne, býva vynikajúcou priateľkou, partnerkou či kolegyňou. S pribúdajúcim vekom sa však všetko zmení, Panna si totiž začne užívať život naplno. Keďže má rada poriadok a stabilitu, celý svoj život sa o seba dennodenne stará, a to nielen v oblasti výživy, ale aj cvičenia. Vďaka tomu sa dokáže rýchlo zbaviť negatívnych emócii a najmä stresu, ktorý sa vie vo veľkej miere odzrkadliť aj na starnutí. Pre dlhší a šťastnejší život jej pomáha jóga, meditácia, ale aj pozitívna energia, ktorá ju robí omnoho príťažlivejšou než za mlada. Hlavné je, aby si to udržala a zostala na tejto vlne aj po zvyšok života.

image

Panny sú pokojné a vyrovnané.

dreamstime

Strelec

Jedným zo znamení, ktoré sa nesnaží myslieť na starnutie, je Strelec. Vďaka jeho aktívnemu životu si môže prejsť ľahkým prechodom, čiže po štyridsiatke bude ešte len rozkvitať. Všetko však závisí od cieľa, ktorý si stanoví. Strelcova vitalita a vášeň pre život je niečo, čo na opačné pohlavie pôsobí ako magnet. Dámy narodené v tomto znamení by sa s pribúdajúcim vekom preto nemali zľaknúť čím ďalej, tým širšej ponuky potenciálnych partnerov. Výhodou je prirodzene vtipná a bláznivá povaha, ktorá je ďalším bonusom pre mladistvý vzhľad.

image

Strelec je dobrodružné a slobodné znamenie.

dreamstime

Škorpión

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Škorpióna, nezostarnú len tak či už vďaka dobrým génom, alebo disciplíne, ktorú celý život majú. Zatiaľ, čo sa u ich rovesníkov začnú objavovať prvé vrásky a šedivé vlasy, ich telá zostanú úplne nedotknuté. Škorpióni bývajú veľmi atraktívni, inteligentní a príťažliví pre opačné pohlavie. Môžu však zato vďačiť aj ich každodennej snahe zdokonaľovať sa vo všetkom, čo robia, a to sa týka aj cvičenia a zdravej stravy. Dbajú aj na svoje duševné zdravie, čo sa prejavuje na vekom pribúdajúcej kráse. Snažia sa obklopovať ľuďmi s dobrou energiou, milujú spoločnosť a vo vzťahoch sú veľmi oddaní.

image

Škorpión je inteligentný a príťažlivý.

dreamstime

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:33