Kate Moss a jej beauty trik s ľadom a uhorkou.dreamstime
StoryEditor

Koniec suchej pokožke či opuchnutým očiam. Spoznajte beauty trik Kate Moss s ľadom a uhorkou

30.03.2022, 10:00
Krása a móda
Supermodelka Kate Moss má za sebou viac než 30-ročnú kariéru, prešla si veľkým množstvom fotení, prehliadok a od svetových vizážistov si odniesla niekoľko beauty trikov. Ako sa zbaviť suchej pokožky, opuchnutých očí či vrások? Pozrite, aký zázrak dokáže ľad a uhorka.

Svetoznáma supermodelka a redaktorka britského časopisu má viac než 30-ročné skúsenosti s fotením, predvádzacími mólami a návštevami významných módnych podujatí. O Kate Moss sa celé roky starajú profesionálni vizážisti, od ktorých sa naučila niekoľko trikov starostlivosti o pleť. Keďže trávi v práci veľa času nalíčená, vo voľnom čase necháva svoju pokožku oddychovať. Sama tvrdí, že menej je niekedy viac, a preto by ste nemali vašu pleť neustále namáhať mejkapom či chemickými odličovačmi. Ako dosiahnuť tak žiarivý a mladistvý vzhľad ako Kate? Známa modelka prezradila, že jej tajomstvo dokonalej pleti spočíva v používaní ľadu a uhorky. Pozrite sa, ako vplývajú na vašu pokožku.

Chladom k dokonalej pleti

Počuli ste už o terapii chladom? Ľad sa väčšinou používa pri liečbe pomliaždenín, pretože dokáže zmierniť bolesť, opuch a urýchľuje hojenie. Je však vynikajúci aj pri starostlivosti o pleť. Môžete ho použiť na opuchnuté oči, mastnú pleť, akné či upokojiť pokožku po spálení od slnka. Používaním ľadu na tvár máte možnosť zbaviť sa vrások a dodať pleti zdravý lesk. Kate Moss používa so zázračným ľadom aj uhorku, ktorá obsahuje až 99% vody, čo znamená, že vašu pokožku dokáže skvele hydratovať. Výborná je však aj proti starnutiu či tmavým kruhom. Výhodou uhorky je, že doslovne zabíja každú vyrážku, čím udržuje pleť bez jaziev. Ako teda vyzerá modelkin beauty trik s ľadom a uhorkou? Pripravte svoju pokožku na chladivý šok, ale dokonalý výsledok.

image

Uhorkou a ľadom k žiarivej pleti bez akné.

dreamstime

Ako získať mrazivý lesk a hebkú pokožku?

Kate Moss tvrdí, že ak sa zobudí unavená a opuchnutá, urobí svojej pleti chladivý kúpeľ. „Naplňte umývadlo studenou vodou, kockami ľadu a plátkami uhorky. Ponorte si tvár do umývadla a vydržte, koľko len môžete. Okamžite sa opuch zníži a ľad napne vašu pokožku,“ prezradila modelka, ktorá tento trik používa už niekoľko rokov. Áno, zo začiatku vás to môže mierne bolieť, ale po čase si vaša pokožka zvnútra aj zvonka zvykne na chlad. Ľad funguje ako tonikum, a preto vďaka nemu môže vaša pleť získať mrazivý lesk, póry zmiznú už po jednom použití a ak ste sa zle vyspali, nebude to vôbec vidieť. Okrem toho, pripravíte svoju na tvár na nanášanie mejkapu a náročný deň. Tak čo? Vyskúšate tento trik?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:14