Klasické biele, ale aj výrazné farebné kombinácie - skočte do jari rovnými nohami v teniskách.Pexels/The Lazy Artist Gallery
StoryEditor

Z čižiem rovno do tenisiek: Tieto kombinácie sú ako stvorené na prvé jarné dni

15.03.2022, 10:00
Krása a móda
Tenisky sa tento rok nesú v zmysle štýlu, módy a pohodlia. Pôvodne boli svetu predstavené ako športová obuv, no v súčasnosti sú vďačným doplnkom na módnych prehliadkach či súčasťou vášho outfitu do práce. Takto ich budeme nosiť túto jar.

Kombinácia pestrých farieb, svetlé odtiene novinky Very Peri, platformy, retro návrat klasiky či detaily ako suchý zips. To všetko budú správne indície pri výbere nových párov tenisiek. Aj keď sa občas milujeme cítiť ako Carrie Bradshaw a obúvame si sexi podpätky, pohodlným teniskám neodolá žiadna z nás. Aký štýl kraľuje najnovším trendom?

Viacerí módni návrhári potvrdzujú, že hrubé podrážky dámskych tenisiek sú i naďalej v kurze. Aj keď nepatríte práve k tým ženám, ktoré rady vzbudzujú pozornosť, nevzdávajte sa tohto trendu. Na trhu totiž nájdete množstvo menej masívnych druhov, pri ktorých je platforma či spomínaná hrubá podrážka v primeranej veľkosti.

Klasické biele tenisky sú naďalej neutíchajúcim trendom pre rok 2022. Ide o jedny z topánok, ktoré by nám v šatníku chýbať nemali – či už sme viac športové alebo elegantné typy. Stačí zopár prekliknutí na instagrame a zistíte, že ich obľubujú aj známe influncerky a celebrity, fanúšikom konkrétnej značky je dokonca aj Meghan Markle.

Naopak, ak sa nebránite experimentom alebo odvážnejším modelom, práve teraz je čas experimentovať. Vystúpte z vašej komfortnej zóny, pretože aj napriek tomu, že biela je horúcim trendom, rozhodne nič nepokazíte ani pestrofarebnými modelmi.

Za vašu pozornosť stoja napríklad:

  • Tenisky jasných farieb, predovšetkým zelené, žiarivo ružové a Very Peri,
  • tenisky so zapínaním na suchý zips,
  • funkčné tenisky, ako napríklad atletická bežecká obuv či street style,
  • tenisky na platforme,
  • dizajnové tenisky,
  • športové tenisky, ktoré nemusíte nosiť iba do posilňovne,
  • či staronové „dad sneakers“.

Inšpirujte sa. Toto je napríklad jeden z odtieňov aktuálnej farby roka, Very Peri. 

Overená klasika alebo takzvané "dad sneakers" sú späť. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:40