Yves Rocher
StoryEditor

Takto ochránime pleť pred toxínmi

31.10.2017, 09:00
Krása a móda
Naša pleť je v mestskom prostredí častokrát neúmerne namáhaná a musí čeliť mnohým výzvam. Čo môžeme urobiť pre to, aby sme jej aspoň trochu uľavili a pomohli?

Vedecký tím kozmetickej spoločnosti Yves Rocher prišiel vďaka dlhodobému výskumu rastliny s názvom aphloia s odpoveďou na potreby ženskej pleti v dvadsiatom prvom storočí, založenou na jedinečných schopnostiach tohto rastlinného výťažku. Vysoko koncentrovaný extrakt tak pôsobí na pleť dvoma spôsobmi: regeneruje a chráni pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi.

Reč je o sére s dvojakým účinkom Elixir Jeunesse, ktorého úspech rozhodol o využití unikátneho koncentrovaného výťažku z aphloie i v ďalších výrobkoch starostlivosti o pleť a vytvoril tak nový produktový rad. Vznikol komplexný program pleťovej starostlivosti, ktorý ponúka účinnú pomoc v boji proti toxínom a ich negatívnym účinkom na pokožku.

Zloženie nových zelených produktov značky Yves Rocher plne zodpovedá zásadám Rastlinnej kozmetiky a zároveň spĺňa požiadavky na bezpečnosť, účinnosť a komfort pri používaní.

Yves Rocher Yves Rocher

Všetky produkty tohto radu majú zloženie z viac než 90 % prírodného pôvodu, a sú tak maximálne ohľaduplné k ženskej pokožke. Komfortné ľahké textúry neobsahujú minerálne oleje ani parabény a sú tak maximálne šetrné k rôznym typom ženskej pleti. Nulovým obsahom týchto látok navyše minimalizujeme dopad na životné prostredie bez toho, aby bola akokoľvek ovplyvnená kvalita textúry a účinnosť produktov.

Aphloia je skutočne zázračnou rastlinou s blahodarnými účinkami. Pochádza z Madagaskaru a má neuveriteľné regeneračné vlastnosti. Testy in vitro preukázali, že vysoko koncentrovaný výťažok z aphloie zlepšuje ochrannú funkciu kože vďaka svojmu pozitívnemu vplyvu na súdržnosť buniek a bunečnú štruktúru pokožky. Vedci z Yves Rocher boli prvými, kto využil túto špičkovú metódu v kozmetike k preukázaniu účinku produktu na obnovu kolagénových vlákien.

Viac informácií nájdete na webe www.yves-rocher.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 21:03