Yves Rocher
StoryEditor

Vzácna rastlina aphloia z Madagaskaru má zázračné účinky

11.10.2017, 11:00
Krása a móda
S kozmetickou spoločnosťou Yves Rocher pátrame po tom, ako vzdorovať každodennému stresu a ako si v meste dopriať zelený kľud – sebe i svojej pleti. Pomôže nám v tom aj vzácny výťažok z madagaskarskej rastliny aphloia.

Kozmetická spoločnosť Yves Rocher sa snaží o životné prostredie starať čo najlepšie. Obaly jej produktov sú zo zrecyklovateľných materiálov, v režime ekologického poľnohospodárstva pestuje rastliny vo vlastnej botanickej záhrade a darí sa jej znižovať aj emisie.

Výsledkom jej dlhodobého snaženie je aj nový rad produktov starostlivosti o pleť – Elixir Jeunesse, ktorý obsahuje vysoko koncentrovaný aktívny výťažok z aphloie, rastliny z Madagaskaru, a povzbudzuje tak prirodzené detoxikačné procesy v pleti a chráni ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Mimochodom, Yves Rocher taktiež prispieva na lepší život ľudí, ktorí jej pomáhajú pri výrobe v tejto exotickej africkej krajine. Podporuje miestnych dodávateľov, podieľa sa na rekvalifikácii žien a realizácii vzdelávacích projektov ako je stavba škôl, knižníc a ďalších zariadení.

Vedecký tím Rastlinnej kozmetiky skúmal rastlinu zvanú aphloia a zistil, že má výnimočnú schopnosť adaptovať sa a prežiť i náročné vonkajšie podmienky. Tento strom pochádzajúci z Madagaskaru má neuveriteľné regeneračné vlastnosti a je schopný kompletne obnoviť svoju kôru v prípade ohrozenia života. V jeho listoch sa navyše vyskytuje vo vysokej koncentrácii molekula, ktorá ho chráni pred agresívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia.

Yves Rocher Yves Rocher

​Vedcom z Yves Rocher sa podarilo pomocou metódy zvanej N. A. T. (Natural Assimilation Technologies) mnohonásobne zvýšiť koncentráciu tejto molekuly v unikátnom prírodnom roztoku a týmto spôsobom umožnili aj ženskej pleti využiť jedinečné schopnosti aphloie prostredníctvom kozmetických produktov.

Prírodný extrakt preniká do jednotlivých vrstiev kože a nakoniec je metabolizovaný bunkami pokožky a zamše. Vysoko koncentrovaný výťažok z aphloie pôsobí v prirodzenom súznení s pleťou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:25