Meghan Markle rada cestuje.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Obrovský trapas Meghan Markle: Pristihnutá pri nechutnej lži!

09.07.2024, 11:22
Kráľovská rodina

Meghan Markleová (42) vie niektorých fanúšikov monarchie stále poriadne rozčúliť. Teraz ich rozladil fakt, že bývalá herečka, čo sa vydala cez princa Harryho (38) do kráľovskej rodiny, zvládla počas svojho pobytu v Británii až trinásť zahraničných dovoleniek aj napriek tvrdeniu, že jej kráľovská rodina vzala pas!

Vojvodkyňa zo Sussexu, Meghan Markleová, ktorá sa posťažovala celému svetu, že jej kráľovská rodina zabavila pas, bola pristihnutá pri klamstve! Podľa informácií denníka The Sun totiž Meghan počas svojho „väzenia“ v kráľovskej rodine stihla minimálne 13 zahraničných dovoleniek.

V kontroverznom rozhovore s Oprah Winfrey (70), v ktorom sa po boku Meghan objavil aj jej manžel, princ Harry, padala jedna bomba za druhou. Meghan. Okrem iného vyhlásila, že sa pri vstupe do kráľovskej rodiny musela rozlúčiť so svojim pasom, vodičským preukazom a kľúčmi. „Nemohli ste len tak odísť. Nemohla. Musíte to pochopiť, keď som sa pripojila k tej rodine, bolo to naposledy, čo som videla svoj pas, vodičský preukaz, kľúče. Všetko sa muselo odovzdať. Už som nič z toho nevidela,“ tvrdila obskúrne Meghan v emotívnom rozhovore.

Avšak, ako sa zdá, pravda je trochu iná

Z kráľovských zdrojov totiž vyplýva, že Meghanin pas bol iba uložený na bezpečnom mieste, aby sa predišlo jeho strate alebo zneužitiu. A toto sa stalo dokonca niekoľkokrát – pas bol totiž nevyhnutný pri návštevách celkom 12 krajín, kam Meghan vycestovala ako turistka.

A to nielen počas oficiálnych kráľovských ciest, ale aj na súkromné ​​výlety, ako napríklad do New Yorku, na Ibizu, do Talianska alebo Botswany. Kráľovská historička Margaret Holder k tomu uviedla: „Samozrejme, že kráľovská rodina chcela Meghanin pas chrániť. Ale je nemysliteľné, že by ho nepoužívala na osobné a súkromné ​​cesty, ako bola jej baby shower v New Yorku, návštevy priateľov v Kanade, večierky v Amsterdame alebo výlet k jazeru Como s Georgom Clooneym (63).

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 06:37