profimedia
StoryEditor

Blíži sa KONIEC? Princ Harry ľutuje, že súhlasil s Meghan a poskytol kontroverzný rozhovor

04.05.2021, 01:35
Kráľovská rodina
Začiatkom marca poskytol bývalá kráľovská dvojica interview Oprah Winfrey. Rozhovor vzbudil vášne - a zdá sa, že tie neutíchajú ani po týždňoch.

,,Pochopil následky svojho činu. Verím tomu, že interview ľutuje - a zrejme aj rozhodnutie odísť od kráľovskej rodiny,'' vyjadril sa ďalej s tým, že sa Harry cítil ponížene už na pohrebe svojho dedka. ,,Bolo mu to vidieť na tvári,'' je si istý Larcombe s tým, že následky pocítil až po tom, čo odchádzal za svojou manželkou do Spojených štátov. 

Harry sa však ocitol v mimoriadne komplikovanej situácii. Zatiaľ čo on prechádza komplikovanou zmenou, jeho manželka si život v slnečnej Kalifornii nesmierne užíva. ,,Jej snom bol stále život v Los Angeles. Tieto dva pocity - Meghan nadšená z ich budúcnosti a Harry smútiaci za svojim starým životom, spôsobujú medzi nimi napätie,'' vyjadril sa ďalej autor pre portál PageSix, ktorý sa zároveň pozná dobre s priateľmi ryšavého princa. Práve tí niekoľkokrát v britských médiách potvrdili, že sa mladšiemu synovi Charlesa skutočne život vo Veľkej Británii chýba..

,,Nemyslím si, že Harry zvládne žiť v harmónii ako súčasť týchto dvoch svetov - kráľovskej rodiny a zároveň šoubiznisu v LA,'' dodáva autor. Dokedy to vydrží, je otázne...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 01:23