profimedia
StoryEditor

Chcel by som byť stále medzi tvojimi nohami. Charles rád balil ženy, aj keď bol s Dianou

01.05.2021, 00:50
Kráľovská rodina
Bola to veľká, osudová láska, ktorá sa však od začiatku nenaplnila. Namiesto toho zranila ďalšie osoby...

Manželstvo Diany a Charlesa nebolo nikdy ideálnym. Ako sa už krátko po oficiálnom odlúčení dvojice ukázalo, princ Charles svoju bývalú manželku poriadne potrápil. Dôvodom boli jeho city, ktoré prechovával k svojej prvej, veľkej láske, Camille Parker. Do tej sa zamiloval ešte v čase, keď bol slobodným, známym záletníkom. Vzhľadom na Camillinu povesť však so svojou vysnívanou ženou randiť nemohol. Kráľovná Alžbeta totiž neschvaľovala, aby sa takáto žena stala súčasťou kráľovskej rodiny. Camilla Parker bola taktiež známa ako ľahko dostupná žena, ktorá si užívala plnými dúškami nielen život, ale aj opačné pohlavie.

Už v čase, keď bol Charles na svadobnej ceste s Dianou, trávil čas na telefóne s Camillou. Vzdať sa jej odmietol aj v čase, keď mu jeho manželka porodila prvého syna Williama. Už vtedy mala Diana podozrenie, že sa Charles s Camillou stretáva. To nakoniec preústilo do psychických problémov, ktoré ju pomaly začali zožierať zaživa. Ako retrospektívne princezná sŕdc priznala, počas tohto obdobia trpela bulímiou a anorexiou. Stále mala pocit, že nie je pre svojho manžela dostatočne dobrá a napriek snahe, ktorú vynakláda, má princ oči pre inú... 

Jej obavy sa oficiálne potvrdili hneď niekoľkokrát, no najzávažnejším bol získaný prepis telefonátu, ktorý Charles viedol so svojou milenkou ešte v čase, keď bola Diana stálou členkou kráľovskej rodiny. Zatiaľ čo ona spala, on trávil neskoré nočné hodiny na telefóne so svojou spriaznenou dušou, ktorej sa nevedel nabažiť. 

Prvá časť prepisu telefonátu bola zverejnená v roku 1992, čo značne ovplyvnilo manželstvo dvojice. Kráľovská rodina totiž zažila potupu v priamom prenose, kedy sa ukázalo, že manželstvo následníka trónu nie je vôbec ukážkové, práve naopak, totálne nefunkčné. Popasovať sa museli aj s hanbou, ktorá nastala. To, ako sa Charles prihováral inej žene počas toho, ako jeho manželka spala vedľa, sa nedá označiť inak, než slovom nechutné.

Prepis telefonátu sa nachádza na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 12:31