Dreamstime, shutterstock
StoryEditor

Recept priamo od Meghan Markle. Pripravte si podľa nej cuketové cestoviny

19.03.2021, 09:30
Kráľovská rodina
Ak si chcete pochutnať na recepte vojvodkyne Meghan, pripravte si jednoduché ingrediencie, ale aj more trpezlivosti. Pre omáčku na cestoviny prídete za sporákom o dlhší čas, no sľubujeme, že to stojí za to. :)

Meghan Markle, manželka princa Harryho, je žena do koča i do voza. V kuchyni to s vareškou vie a v zálohe má aj niekoľko chutných receptov, na ktoré možno ulovila aj britského princa. A dala si pritom poriadne načas, veď len kvôli omáčke na cestoviny neváhala stáť za sporákom úmorné štyri hodiny. Tajomstvo jej lahodného receptu je totiž v pomalom varení. Vo veeeľmi pomalom varení! Jej vychýrený recept vám teraz prinášame, aby ste si ho mohli vyskúšať aj doma. A popri varení možno stihnete aj napríklad upratať komoru alebo upiecť niekoľko koláčov.

Pomalé cuketové cestoviny podľa vojvodkyne Meghan

Potrebujete:
– olivový olej
– 1 nakrájanú cibuľu
– na kocky nakrájanú cuketu
– zeleninový bujón
– vodu
– soľ
– čierne korenie
– strúhaný parmezán
– citrónovú šťavu
– cestoviny

Postup:
Na olivovom oleji prehrejeme na kocky nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájanú cuketu, všetko posolíme, pokoreníme, zalejeme vodou a pridáme zeleninový bujón. Zmes prikryjeme pokrievkou a na najmenšom ohni varíme 4 hodiny. Na záver do zmesi pridáme predvarené cestoviny, posypeme strúhaným parmezánom a pokvapkáme citrónovou šťavou. Pred podávaním ešte posypeme parmezánom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:38