shutterstock
StoryEditor

Utratila viac než ktorýkoľvek člen kráľovskej rodiny. Meghan Markle si rada potrpí na luxus

12.03.2021, 14:00
Kráľovská rodina
Po kontroverznom rozhovore s Oprah sa nielen fanúšikovia, ale aj odborníci na kráľovskú rodinu, obuli do toho, ako sa vojvodkyňa správala.

Už v čase, keď Meghan Markle vstupovala do kráľovskej rodiny, vzbudzovala pozornosť. Aj keď ju Británia vítala s otvorenou náručou a dokonca ju považovali za pozitívny znak akejsi reformy kráľovskej rodiny, stal sa úplný opak. Hoc britská monarchia bez váhania schválila obrad v kostole - aj napriek tomu, že bola Meghan rozvedená, už onedlho sa začali vynárať špekulácie najmä zo Spojených štátov. Otec, ako aj súrodenci americkej herečky sa vyjadrovali o Meghaninom falošnom charaktere a pretvárke, na ktorú by mohla kráľovská rodina doplatiť. 

Bol to však práve otec vojvodkyne, ktorý sa dopustil škandálu. Za nemalú sumu totiž zverejnil list, ktorý mu odoslala Meghan. To herečku rozčúlilo a bola odhodlaná prerušiť s ním kontakt. Krátko potom sa nechal Thomas Markle podplatiť bulvárnymi fotografmi pri tom, ako si číta noviny, na ktorých titulke je práve Meghan s Harrym a v podstate čaká na ich odpustenie v jednej z britských kaviarní. A to bol práve ten posledný bod, kedy na svojho otca bývalá vojvodkyňa zanevrela a odmietla ho navštíviť aj v nemocnici po tom, čo dostal infarkt. Do dnešného dňa mu neukázala ani svojho syna Archieho. 

Ani nie o mesiac po tejto nepríjemnej udalosti sa Meghan vydala za Harryho. Svadba, ktorá vzbudila pozornosť celého sveta, stála rodinu neuveriteľných 45 miliónov dolárov. V porovnaní s Kate a Williamom to je o viac než 10 miliónov, no stále menej, než kráľovskú rodinu stála svadba Charlesa a Diany (48 miliónov dolárov). Netreba však zabúdať na fakt, že Charles je priamym dedičom a po smrti kráľovnej Alžbety to bude práve on, kto zasadne na trón (pozn. autora - existuje možnosť, že sa princ trónu zriekne a prevezme ho William). V porovnaní s ním je Harry len nedôležitou postavičkou, tvrdia experti na kráľovskú rodinu a protokol. Kráľom by sa stal len v prípade, ak by princ William a všetky jeho tri deti zomreli.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:32