shutterstock
StoryEditor

Utratila viac než ktorýkoľvek člen kráľovskej rodiny. Meghan Markle si rada potrpí na luxus

12.03.2021, 14:00
Kráľovská rodina
Po kontroverznom rozhovore s Oprah sa nielen fanúšikovia, ale aj odborníci na kráľovskú rodinu, obuli do toho, ako sa vojvodkyňa správala.

Nakoľko Harry a Meghan a vlastne celá kráľovská rodina žijú z peňazí daňových poplatníkov (pozn. autora - nevysoké percento výnimky tvoria príjmy z reklamných predmetov) verejnosť sa okrem približných odhadov zaujímala nielen o to, koľko stáli svadby účastníkov britskej monarchie, ale aj to, koľko míňajú vojvodkyne na oblečení. Práve tam ich zarazilo správanie Meghan Markle, ktorá za rok v inštitúcii dokázala na šaty a šperky minúť neuveriteľných 509,278 dolárov, čím prekonala všetky ženy vo svetových kráľovských rodinách. Druhá za ňou, podľa fashion blogu UFO No More, je dánska princezná, ktorá nakúpila za 144,349 dolárov. Šatník Kate vyšiel kráľovskú rodinu na 85,097 dolárov - aj preto, že sa kúsky snaží recyklovať.

Nebola to však jediná veľká investícia, ktorú kráľovská rodina v prípade dvojice učinila. Na renováciu domu, ktorý dvojici dali ako svadobný dar, im totiž zároveň aj prispeli tromi miliónmi dolárov na rekonštrukciu. Tá síce prebehla, no do dnešného dňa tam nikto nebýva a zdá sa, že dom bude chátrať ešte poriadne dlho. 

Meghan svoju lásku pre luxus nezaprela ani pri rozhovore s Oprah. Pri samotnom rozprávaní, ale aj pri scéne, v ktorej kŕmila sliepky, ukázala šperky v hodnote niekoľko tisíc dolárov. To sa však podľa viacerých fanúšikov nezhoduje s filozofiou, ktorú pár zdieľa - a to, že chcú žiť v jednoduchosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:31