shutterstock
StoryEditor

Princ William neschvaľoval vzťah Harryho a Meghan. Snažil sa ho od nej dokonca odhovoriť

19.12.2021, 12:00
Kráľovská rodina
Najnovšia kniha od spisovateľa Christophera Andersena s názvom „Bratia a manželky“ prezrádza o kráľovskej rodine mnoho nových, doteraz neznámych, informácii. Princ William bol údajne proti vzťahu princa Harryho s Meghan Markle, práve vďaka tomu, že jej nedôveroval.

Keď sa princ William dozvedel, že jeho brat chce požiadať o ruku Megan Markle, varoval ho, aby spomalil. S manželkou Kate mali totiž preňho pripravený úplne iný plán. Princ Harry sa nepochybne na svojho brata nahneval a skríkol naňho so slovami: „Kto si do pekla myslíš, že si?“ Potvrdil to aj člen z kráľovského paláca, ktorý prispel nejednou informáciou do knihy od Christophera Andersena.

 

Vzťah plný pochybností

Autor knihy rozoberá najmä napäté vzťahy v rodine, predovšetkým týkajúcej sa drámy medzi bratmi. Údajne sa spomínaná situácia odohrala v septembri 2017. Avšak záujem o románik princa Harryho mali členovia kráľovskej rodiny už rok predtým v dobe, keď sa Harry začal stretávať s rozvedenou Meghan Markle. Sám brat zosnulej princeznej Diany navrhol princovi Williamovi, aby bratovi zdôraznil, že by mali spomaliť. Avšak týmto sa veci ešte zhoršili. Harry bol nahnevaný, že chce niekto zasahovať do jeho osobných záležitostí. Pritom sa snažil princovi Williamovi vychváliť všetky prednosti Meghan Markle ešte pred ich spoločným stretnutím. Bál sa totiž, že by ju považoval za bezzásadovú. Princ bol spočiatku očarený Harryho novou priateľkou, avšak po rôznych informáciách, ktoré pomaly vychádzali na povrch, začal mať o ich vzťahu veľké pochybnosti.

Princ William stratil najlepšieho priateľa

V knihe „Bratia a manželky“ sa dokonca píše, že princ William a jeho manželka Kate mali pre Harryho pripravenú poriadnu anglickú ženu. Takže boli sklamaní, že si našiel niekoho s toľkými pochybnosťami. Taktiež boli znepokojení zo správ, ktoré sa šírili na internete o otcovi Meghan Markle. Okrem toho sa obavy zväčšili, pretože sa začali odhaľovať vyjadrenia  od jej nevlastných súrodencov, ktorí tvrdili, že  Meghan Markle bude jedovatým prírastkom do rodiny Windsorovcov. „Myslím si, že bude ďalšou princeznou Dianou,“ povedal nevlastný brat, ktorí sa snažil Meghan Markle podkopávať nohy ešte viac. Aj keď sa ani jeden z hovorcov kráľovských párov k tejto situácii nevyjadril, vety princa Williama hovoria za všetko: „Harryho posadnutosť Meghan bola ako niečo, čo som nikdy nevidel. Mám pocit, akoby som stratil svojho najlepšieho priateľa.“ Pokiaľ sa však každý k danej veci nevyjadrí, môžeme len hádať, ako to vlastne celé bolo.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 04:36