profimedia
StoryEditor

Obrovská radosť Meghan Markle. Z jej novinky zostala šokovaná celá Británia

02.12.2021, 16:30
Kráľovská rodina
Vojvodkyňa zo Sussexu sa pochválila správou na sociálnej sieti.

Už od momentu, čo sa Meghan objavila v kráľovskej rodine, sa o novú partnerku princa Harryho začala zameriavať pozornosť. Aj keď bola na istý typ slávy americká herečka zvyknutá, po čase sa ukázalo, že neustála, najmä negatívna publicita jej nerobila dobre. Otvorene o tom porozprávala približne rok po oficiálnom odchode z kráľovskej rodiny, kedy si sadla do záhrady s Oprah a spustila srdcervúcu spoveď. 

Meghan mala pocit, že je v Buckinghamskom paláci ako v zlatej klietke a že za ňou a jej rozhodnutiami kráľovská rodina nestojí. Ako príklad uviedla spor s vojvodkyňou Kate. Britské médiá vtedy uverejnili informáciu o tom, že práve Meghan mala Kate rozplakať, no v skutočnosti to bolo údajne presne naopak. Americká herečka priznala, že ju nevraživou náladou krátko pred jej svadbou dohnala k slzám práve manželka princa Williama. Nikto okrem nej však v tom čase túto verziu nepoznal. Oficiálny protokol jej zároveň zakázal vyjadrovať sa k bulvárnym informáciám, čo sa Meghan dotýkalo... 

,,Nechcel som, aby sa mojej žene stalo to, čo mojej mame,'' uviedol v rozhovore Harry, ktorý sa tiež priznal, že sa o zdravie svojej manželky obával. Médiá ju mali podľa jeho slov na muške už od prvého okamihu - a nepustili sa jej doteraz. Aj preto sa novinárov, ktorí zverejnili súkromnú korešpondenciu medzi ňou a jej otcom, rozhodla zažalovať. 

V tom čase by len málokto veril, že sa Meghan skutočne aj podarí vyhrať. Ako však uvádza web CNN, britský súd uznal pravdu vojvodkyni- a dodal, že obsah komunikácie medzi Meghan a jej otcom bolo vecou súkromného charakteru a nešlo o žiadnu záležitosť verejného záujmu. ,,Za tri roky, odkedy sa to začalo, som bola trpezlivá voči podvodom, zastrašovaniu a vypočítavým útokom. Dnes súdy rozhodli v môj prospech a opäť potvrdili, že The Mail on Sunday, porušil zákon,'' vyjadrila sa Meghan. „Je to víťazstvo nielen pre mňa, ale pre každého, kto sa niekedy bál postaviť sa za niečo, čo je správne,“ dodala šťastná Meghan. Ako súd rozhodne v odvolaní denníka Daily Mail je zatiaľ otázne. Faktom však je, že aj spor s najznámejšími britskými novinami vo februári vyhrala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 07:42