profimedia
StoryEditor

Vojvodkyňa zo Sussexu má novú ambíciu. Meghan Markle sa chce stať prezidentkou

13.11.2021, 16:00
Kráľovská rodina
Meno manželky princa Harryho je v médiách napriek odchodu z kráľovskej rodiny skloňované čoraz viac. Zdá sa, že ešte dlho bude...

Ešte predtým, než Meghan Markle zoznámila s princom Harrym, mala herečka oveľa väčšie ambície. V minulosti totiž absolvovala stáž na americkej ambasáde v Buenos Aires a zdá sa, že diplomacia jej od toho dňa ostala mimoriadne blízka. V politických otázkach, ako aj v iných závažných témach, sa počas svojej kariéry aktívne angažovala. Podľa vlastných slov sa sama považuje za feministku a bojovníčku proti rasizmu, ktorému sama údajne čelila.

Otvorene o tom pre denník Daily Mail porozprávala spisovaetľka Lady Collin Campbellová, ktorá sa dlhé roky zaoberá životom členov kráľovskej rodiny. ,,Viem, že má vojvodkyňa zo Sussexu politické ambície. Bolo mi povedané, že v budúcnosti plánuje kandidatúru na prezidentku,'' prezradila Campbellová a dodala, že Meghan má už určitú víziu. ,,Všetko, čo v posledných mesiacoch urobila, odchod z kráľovskej rodiny, presťahovanie späť do Kalifornie.. to je súčasťou jej plánu, do ktorého zahrnula aj Harryho,'' dodala autorka.

Špekulovať o tejto téme sa začalo najmä po tom, čo sa Meghan začala stretávať s Genevieve Roth, ktorá kedysi riadila prezidentskú kampaň Hillary Clintonovej. Slávny pár zatiaľ využíva služby Genevieve pre svoju charitatívnu organizáciu Archwell, no nie je vylúčené, že spolupráca by mohla prebiehať v prípadnej kandidatúre na prezidentku. Koniec koncov - Meghan už teraz skvelo vychádza s bývalou prvou dámou Michelle Obamovou, ktorá by jej ku kampani tiež mohla dopomôcť. Či to dvojnásobná mamička a manželka Harryho nakoniec využije, je otázne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 23:59