Radkove srdce si získala Stanka, no ich láske odzvonilo pomerne skoro.Instagram/Ruza pre nevestu
StoryEditor

FOTO Už je známy fešák, ktorý bude v šou Ruža pre nevestu. Radka nahradí Jan

25.10.2024, 11:46
Celebrity

V našej šou Ruža pre nevestu, ktorá je vo svete známa ako The Bachelor má už v Česku jasného alfa samca. O srdce vyšportovaného bruneta bude bojovať niekoľko rozmanitých tipov žien. Do finále sa dostanú iba dve a vyhrá len jediná. Tá si podmaní jeho srdce.

Náš "ženích" bol minulý rok Tomáš Tarr. Tento rok hviezdil Radko Urbanyka, ktorý si vybral dnes dobre známu Stanku Lučkovú. Ich vzťah, ale po šou rýchlo stroskotal. Na televíznych obrazovkách sa teraz objaví česká verzia zamilovanej šou. Televízia už odhalila, o ktorého muža budú krásky bojovať. Natáčanie prebiehalo v luxusnej vile na gréckom ostrove Rhodos.

Pán Božský je Jan Solfronk, pohľadný mladý muž, ktorý zaujal v Česku aj zahraničí. V roku 2019 sa stal jedným z víťazov súťaže Muž roka a následne Českú republiku úspešne reprezentoval na svetovej súťaži Mister Supranational. 

Touto romantickou jazdou bude divákov sprevádzať skúsená „ambasádorka lásky“ TV Nova, moderátorka Zorka Hejdová, ktorá sa postará o to, aby každé stretnutie a každá emócia boli čo najintenzívnejšie. Vďaka jej profesionálnemu prístupu a skúsenostiam sa diváci môžu tešiť na chvíle plné romantiky, vzrušenia aj dramatických zvratov. „Pre bachelora budem akousi oporou a pre dámy vo vile budem niekto, kto im prináša informácie, ale aj zábavu a sprevádza ich celým dejom. S nimi strávim oveľa viac času ako s bachelorom samotným,“ opisuje svoju úlohu moderátorka Zorka Hejdová.

Mužom, o ktorého srdce sa bude uchádzať mnoho krásnych dievčat, je Jan Solfronk. „Musím priznať, že kasting na bachelora bol jednoznačne najnáročnejší, ktorý som kedy zažila. Proces bol zdĺhavý a rozhodnutie pre nášho prvého bachelora padlo doslova na poslednú chvíľu. Oslovili sme asi 300 mužov, ale náš bachelor nás očaril svojou prirodzenosťou, nevídanou galantnosťou, úžasnou energiou a skutočným šarmom,“ hovorí kreatívna producentka Kateřina Zavadová.

Nový televízny ženích Jan má 34 rokov. Narodil sa v Jablonci nad Nisou, ale teraz žije v Prahe, kam sa v 19 rokoch presťahoval kvôli štúdiu na vysokej škole a športu. Atletike sa venoval na profesionálnej úrovni. Jeho doménou bol desaťboj a beh na 400 metrov cez prekážky. Má za sebou niekoľko úspešných účastí v súťažiach krásy aj na medzinárodnom poli. Živí ho vlastné podnikanie - špeciálne tematické lekcie angličtiny pre deti a modeling.

POZRITE SA NA ICH FEŠÁKA V GALÉRII

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 16:19