Stanka na Radka už definitívne zabudlaInstagram.com/stanislavaluckova_beauty
StoryEditor

Konečne sa otvorene priznali. Prvá FOTO politika Gyimesiho so Stankou z Ruže!​

15.07.2024, 10:12
Celebrity

Aj keď na seba už po prevalení informácie, že tvoria pár potvrdili to konečne svojou oficiálnou fotografiou. Zdá sa, že politik György​ Gyimesi a Stanka Lukáčová sú až po uši v tom.

Prvý sa priznal rozvedený politik sa jedným synom, ktorý pred časom tvoril pár s misskou Magdalénou Šebestovou. K láske so Stankou sa rozhodol minulý týždeň konečne oficiálne priznať: „Pravda je, že v Stanke som našiel spriaznenú dušu, moje alter ego, človeka, s ktorým chcem tráviť čas a s ktorým ma baví svet. Šťastné páry to takto robia,“ vyjadril sa Gyimesi.

​ pre PLUS 7 DNÍ. "Musím povedať, že som v nej spoznal mimoriadne citlivého, emancipovaného človeka, pevne stojaceho za svojimi hodnotami, poznajúceho svoju cenu a  ktorého neskutočne dokáže trápiť nespravodlivosť. A to sa sochám, ako ju neprajníci s obľubou nazývajú, nestáva. To je vlastne aj dôvod, prečo som sa rozhodol prehovoriť, ako to v skutočnosti je,“ doplnil dojemne.

Nedávno sa zamilovaná dvojica ukázala na 32. výročí vyhlásenia zvrchovanosti Slovenskej republiky v Starej Bystrici, kde nemohol chýbať Gyimesi a ako sprievod si so sebou vzal aj Stanku. Takže je nad slnku jasné, že kráska, ktorá bojovala o srdce Radka v šou Ruža pre nevestu a vymienili si na Kamerách bozky a dotyky zalovila v úplne iných kruhoch.

FOTO Pozrite si ich spoločný oficiálny záber v GALERII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. september 2024 16:53