Zuzana Kanisova, modna stylistka
StoryEditor

Módna štylistka Zuzana Kanisová odhaľuje tajomstvá šetrenia. Prezradila, ktorý kúsok z vás spraví bohyňu

03.10.2024, 13:30
Elementy ženy

Zuzana Kanisová je dlhoročne uznávaná módna štylistka, ktorá sa venuje obliekaniu žien dekády. My sme si ju pozvali do našej relácie Elementy ženy, kde sme sa porozprávali aj o praktickej stránke módy. Dala nám tipy, vďaka ktorým ušetríte, vyhnete sa nezmyselnému vyhadzovaniu peňazí a spomenula čo každej žene naženie sebavedomie.

Zuzana Kanisová je známa slovenská módna štylistka a poradkyňa. Pôsobí v oblasti módy už mnoho rokov a je uznávaná pre svoje bohaté skúsenosti. Často pracuje s rôznymi známymi osobnosťami, pripravuje módne editoriály a outfity na rôzne spoločenské udalosti či televízne obrazovky. My sme sa s ňou zhovárali, ako sa efektívne obliekať, ako kombinovať jednotlivé kúsky oblečenia a vyzerať miliónovo. Zuzana Je považovaná za odborníčku na štylizovanie vzhľadov pre rôzne príležitosti a pre rôzne typy postáv. Jej poznávacie znamenie je, že miluje čiernu farbu.

V rozhovore sa dozviete:

  • Tepláky by podľa nej nemali prekročiť prah domácnosti, v akej kombinácii je však ochotná ich tolerovať?
  • Ako nepodľahnúť nákupnej horúčke a lákadlám v podobe zliav avšak získať čo potrebujete a skutočne ušetriť.
  • Čo robiť ak sa vo svojom tele necítite komfortne a chcete pôsobiť sexi. Jeden kúsok všetko zmení a nám prezradila, ktorý to je.
  • Prečo nie je čierna ako čierna a vždy po nej siahne.
  • Ako sa spolupracuje s celebritami, ktoré oblieka?
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/elementy-zeny, menuAlias = elementy-zeny, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. október 2024 14:00