Stanka Lučková a György Gyimesi ​ukončili krátky vzťah.
StoryEditor

Stanka z Ruže pre nevestu a politik Gyimesi​ sa expresne rozišli. Vydržalo to iba pár mesiacov

30.09.2024, 15:52
Celebrity

Bola to láska ako hrom. Mladá Stanka z východu, ktoré pred tým pracovala ako predajkyňa luxusných automobilov si po súťaži Ruža pre nevestu našla svojho vysnívaného muža. Zdalo sa, že aj politik György Gyimesi ​je v tom až po uši. Kto si myslel, že títo dvaja sa našli a ich láska vydrží sa mýlil. Dvojica sa expresne rozišla ani nie po troch mesiacoch. Brunetka išla s pravdou von.

Krásna Košičanka Stanka síce vyhrala Ružu pre nevestu, no s televíznym ženíchom Radkom netvorila pár. Vzťah si ani len nestihli budovať, keďže sa rozišli hneď po šou. Následne prasklo, že tvorí pár s politikom Györgym Gyimesim. Zo začiatku to síce dvojica popierala, no nakoniec išli s pravdou von a predviedli to na sociálnej sieti, kde sa Stanka zvŕtala v jeho kuchyni.

image

György Gyimesi ​

„Pravda je, že v Stanke som našiel spriaznenú dušu, moje alter ego, človeka, s ktorým chcem tráviť čas a s ktorým ma baví svet. Šťastné páry to takto robia,“ uviedol vtedy Gyimesi pre týždenník Plus 7 dní. Vďaka šou ju však nespoznal. „Priznám sa, že televíziu nesledujem, a tak som nesledoval ani reláciu Ruža pre nevestu. So Stankou ma na moju žiadosť zoznámila moja sesternica,“ dodal. 

Vzťah Stanky a Juraja Gyimesiho sa po pár mesiacoch skončil fiaskom. Začali sa šíriť klebety z ich okolia, že už netvoria pár. Nakoniec to Stanka potvrdila: „Áno, je to pravda. Rozhodla som sa tento vzťah ukončiť. Nerada by som zachádzala do podrobností, každý si zaslúži trošku súkromia." Pravý dôvod ich rozchodu, tak zatiaľ nie je známy. Rovnako, tak ako politikov rozchod s Misskou Šebestovou.

Stanislava Lučková si pritom ešte nedávno vzťah pochvaľovala. Rozumela si vraj aj s politikovým synom. Vždym im niečo dobré uvarila a verila, že spolu budú mať aj svojich potomkov. Povedala, že túži po dvoch deťoch. To je nateraz zrejme pasé.

image

Stanka Lučková

archív

Čerstvo rozídená brunetka sa na sociálnej sieti poriadne vyšantila a ukázala, že doma za Gyimesim nesmúti. Nahodila sa a vyrazila na zábavu v sexi oblečení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. september 2024 16:07